You're looking for evil ...
|
07 Nov 2010, 23:22
|||
|
|||
Doar nu era...nu avea cum...ba da.Era unul dintre cei care o omorase pe Serena.Furia era imensa.Nu puteam suporta,simteam ca explodez.
-Rose! am strigat iar ea s-a uitat la mine.Lasa-l am soptit. Din umbra a iesit un om cu pelerina neagra si parul lung si negru.A schitat un zambet diabolic inspre mine. -Buna seara Santiago am spus zambind sadic.Ce te aduce aici? -Mai,mai sti si cum ma cheama?Se pare ca micuta Miriam te-a informat nu-i asa? intreba el cu amuzament si imi venea sa ii smulg capul de pe umeri. -Nu.Vorbi.Asa.De.Mama am spus printre dinti si m-am abtinut sa nu folosesc blestemul si sa il omor chiar acum.Ce cauti aici? -Nu e evident!?Am venit sa te reunesc cu sora ta! spuse el razand iar eu am simtit-o pe Rose apucandu-ma strans de brat. -Nu se va intampla am spus zambind -Chiar?Eu cred ca da!Gandeste-te doar putin cata durere le-as provoca minunatei tale mame si tatalui tau Incuiat.Apropo...cat de proasta a putut fi Miriam nu-i asa?Sa renunti la a mai fi Auror si sa te alaturi oamenilor!Ce lume nebuna! spuse el mai mult pentru sine iar eu simteam ca explodez. "Calmeaza-te!Vrei sa iasa bine!" mi-am spus si am zambit. -Santiago dar ce vesel esti in seara asta!Si cate vise ai!Sti..nu pot sa nu ma intreb..pe unde mai cutreiera..Michael? am spus cu scarba numele. -Mort spuse pur si simplu Santiago.A murit acum cateva luni intr-o misiune.Dar am sa indeplinesc eu misiunea care ne revenea la amandoi : aceea de a te distruge! -Nu ma pot intreba de ce vrei sa ma distrugi am spus incepand sa rad desi nu aveam deloc chef. Chiar asa de speciala sunt!? Santiago se stramba si ma facu curioasa. -Sora ta era un Auror desavarsit!Poate unul dintre cei mai buni pe care i-am intalnit,nu neg asta.Nu am mai ramas decat cu 4 frati dupa ce mama si tata au murit.Michael era unul dintre ei.Ceilalti doi au fost ucisi de sorta!!Asa ca am facut-o sa plateasca.Si in fond nimeni nu se punea pe atunci cu Lordul Cap-De-Mort spuse zambind.Ea mi-a omorat familia asa ca e normal sa ii intorc favorul spuse iar eu am explodat. Amandoi am rostit aceleasi blesteme iar vrajile noastre s-au unit.Nu aveam sa cedez in seara asta.Si daca eu cedam si Rosalie avea sa moara,la fel ca mine. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|