You're looking for evil ...
|
08 Nov 2010, 00:05
|||
|
|||
-Rosalie ai grija! am strigat in timp ce ma chinuiam sa nu ma las batuta.
El era la fel de puternic ca mine.Poate prea puternic.Asta nu trebuie sa fie asa.Aveam sa pierd si Rosalie avea sa moara daca eu faceam ceva gresit.Asta nu trebuia sa se intample. -NUUUU!!! am strigat si am impins cu toata puterea vraja spre el. -Ce faci!?Nu e posibil!Nuu!! striga el si fuse aruncat departe,lovindu-se de copac.Eram slabita dar asta nu trebuia sa se termine aici.Nici gand! -Rosalie! am spus iar ea mi s-a alaturat.Esti bine? -El..el este Devoratorul cu care m-am luptat cand a venit sa il apere pe Porrin. -E in ordine am spus. M-am uitat dupa Santiago dar nu l-am vazut nicaieri.Oare era posibil sa fi plecat?Sa se fi lasat batut?Nuu trebuia sa moara! Apoi Rosalie incepu sa tipe si cazu in genunghi. -Rosalie! am tipat si m-am uitat la Santiago care era cu bagheta atintita spre Rosalie iar ea se zvarcolea de durere. -Ce dragut nu-i asa? intreba el zambind sec. -Las-o!! am strigat dar in zadar. -Crucio!! striga Santiago iar Rosalie tipa si mai tare. Trebuia sa fac ceva.O va tortura pana o va omora.Dar nu puteam...dar o voi face.Altfel o va omora pe Rosalie.Trebuia sa o fac. Am tras aer in piept si sigura mi-am indreptat bagheta spre Santiago si am strigat : -Abracadabra!! iar el se prabusi la pamant.A trebuit sa o fac...pentru Rosalie ..si pentru Serena. M-am pus in genunghi extenuata apoi am vazut negru si am lesinat. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|