Doar o plimbare obisnuita.
08 Nov 2010, 17:45
Deja incepea sa se innopteze, asa ca m'am hotarat sa o las balta cu eseul la Farmece. Statusem doua ore, din car probabil mai mult de jumate le pierdusem admirand crapaturile din pereti, incercand sa scriu cele doua pergamente. Aveam sa le termin mai tarziu..sau poate dimineata.
Am inchis cartea groasa, dupa care am dus'o inapoi pe raft si mi'am strans pergamentele si penele. M'am intors in Turn si am luat o pelerina groasa pe mine, cu un gand acerb de a iesi dintre zidurile alea care pareau ca ma sufoca.
In cateva clipe, am ajuns pe domenii, inspirand lacoma aerul racoros al noptii. Primele stele incepeau sa'si arate stralucirea de gheata pe bolta cereasca, iar Padurea parea un zid masiv de piatra smaraldie.
M'am indreptat spre cararea bine-cunoscuta si am inceput sa inaintez. Perdele groase de muschi ma intampinau cu gravitate, primindu'ma in singuratatea lor interzisa. Un murmur de voci imi atrase insa atentia.
"-Cine e acolo?" am intrebat, cu mana pe bagheta.
La lumina apusului, am putut distinge cu usurinta chipul celor doua astropufe.
"-Bell?!" intreba Luna, iar Jessica zambi.
"-Salut" am spus eu, scotand mana din buzunar si lasand bagheta in siguranta, la adapostul robei. "Ce faceti aici?" am continuat, afisand un zambet bland..
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Doar o plimbare obisnuita. - by Bell Evans - 08 Nov 2010, 17:45

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  O plimbare interzisa Liam Blackwell 4 1,329 22 Jul 2011, 12:02
Last Post: Liam Blackwell
  O plimbare in padure Anaella L. Hathway 8 1,764 01 Apr 2011, 21:16
Last Post: Anaella L. Hathway
  O plimbare in clar de luna Lyra Dust 21 4,308 30 Oct 2007, 21:49
Last Post: Ginny Malfoy