You're looking for evil ...
|
08 Nov 2010, 23:46
|||
|
|||
Rose se lupta cu cei trei Devoratori.Nu vroiam sa o las singura asa ca am vrut sa rostesc o vraja cand alti doi Devoratori au iesit de dupa copaci.
-Ai mei sunteti am soptit si m-am pregatit de ce era mai rau. Amandoi veneau spre mine cand am strigat "Reducto" iar unul dintre ei fuse aruncat departe. -Unul s-a dus mai ramane unu mi-am spus si m-am pregatit sa il infrunt si pe el. Facu o miscare brusca pe care nu am avut timp sa o observ iar apoi striga "Crucio". Simteam cum durerea venea si era insuportabila.Am tipat tare,nu credeam ca am sa rezist.Apoi durerea s-a mai slabit. -E-expelliarmus am strigat cat am putut iar bagheta s-a zbura langa un copac. M-m uitat la Rose care se descurca bine.Apoi ceva iesise din tufisuri si venea in spatele lui Rose.Am vrut sa strig o vraja dar am observat ca defapt era de partea noastra.Era un centaur... Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|