~ Wingardium Leviosa ~
|
09 Nov 2010, 00:58
|||
|
|||
Anaella nu voia sa intarzie la prima lectie de Farmece.Era una din materiile preferate. Dar nu se putea am "chiulit" mai mult asa ca am cam uitat pasajele.Cand am intrat in clasa am salutat-o pe profesoara care am aflat surprinsa ca era Bella.
-Buna ziua, Be...doamna profesoara... Profesoara imi facu semn sa ma asez. -Poftiti motivarea absentei. M-am asezat in banca alaturi de o fata. Am luat pergamentul si pana si am transcris ce scria pe tabla. Dupa ce am terminat de transcris apoi m-am apucat de tema. "Cu ce sa incep" am spus in sinea mea "Tema: Vraja Wingardium Leviosa o folosesc foarte des in viata de zi cu zi. Acasa cand mama e plecata mancarea o fac folosind cu aceasta vraja, de asemenea folosesc aceasta vraja si la facut curatenie. Inventatorul acestei vraji a fost inspirat ne-a usurat cu mult viata. Incuiatii trebuie sa depuna efort fizic sa foloseasca aparatele electronice grele. Dupa parerea mea a fost o idee buna sa recapitulam vraja Wingardium Leviosa inca din prima lectie." Anny ii dadu tema doamnei profesoare. Asteptand reactia ei. ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|