The power of a name
|
09 Nov 2010, 14:01
|||
|
|||
Huh, nu am avut o intentie... stabila privind numele personajului. La incep cautam tot felul de denumiri, originea lor si ce inseamna, dar imi era greu sa ma gandesc la cum va decurge povestea personajului si eram perfect contienta ca gusturile mi se vor schimba rapid.
Asa ca am ales ceva simplu... dar care sa mearga cu caracterul personajului. Samantha~ imi place cum suna. E finut, dar in acelasi timp cu personalitate. Cica ar avea originea in cuvantul "floare". Uh, oh, si am vrut ceva care poate fi prescurtat : p Hawkins~ Ideea mi-a venit pe cand citeam o carte de Karl May si era vorba de un tip haios si mereu pus pe glume... Hawkens. L-am preluta si transformat in hawkins. Yvone~ asta a fost o idee ce mi-a venit pe parcurs si de aceea in RP-uri mi se zice doar Sam Am inteles ca "Yvone" ar insemna "Micul arcas", de asemenea, se potrivea cu personalitatea Samanthei Fenrir~ numele Lupului. M-am gandit la Fenriri Greyback din HP dar si la "legenda" lupului fenrir sau fenris. In mitologia nordica este un monstru gigant cu intruchipare de lup. Iar pe parcurs, as vrea sa arat ca nici Fenrir al meu nu va fi un lup obisnuit Yura~ albastra-de-rusia. Yura inseamna "vis" in japoneza, sau, in diferite contexte, bland, trepidatie, inclinare sua stapanire. In rusa am inteles ca ar fi un apelativ pentru femei sau asa ceva... de asemenea, directoarea avea o albastra-de-rusia (superba pisica si cu un caracter unic!!) numita Yura. Nu o vedeai cand venea sau cand pleca, ii placea sa fie alintata, era inteligenta, agila, curioasa, foarte neincrezatoare. cam asa e si a mea in poveste Asta ar fi tot... momentan ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|