Picior rupt, coasta rupta, glezna luxata -> Salcia Batausa
|
10 Nov 2010, 21:58
|||
|
|||
Trecuse mult timp de cand tot auzeam pe fundal susoteliile celor doua cercetase preferate ale mele.
Din cand in cand ma mai opream din respirat pentru a intelege fiecare cuvant, dar dintr-odata rabufneam intr-o tuse aspra, din cauza potiunii probabil. Priveam incurcata ceasul, incercand sa realizez pe ce planeta eram.Ma simteam atat de inconstienta, si speriata, incercand sa le gasesc pe cele doua, insa nu zaream nimic. Intunericul ma cuprindea si ma facea sa ma simt tot mai speriata.Noroc cu o mica luminita dintr-o veioza aprinsa ind epartare, apoi vocea blanda a Bellei se auzise langa mine, si am simtit o atingere rece in centrul palmii. ''Esti bine, Ash ?'', soptii blanda. ''Mda ?'',am intrebat fara sa vreau. ''Ii injectez acum ceva care sa o trezeasca. Este vindecata normal, numai ca e putin ametita'',se auzii vocea serioasa a lui Bell. ''Bine. Ai grija, Bell ..'',soptii Bella strangandu-ma tare de mana. -- Au trecut cateva secunde in timp ce simteam ca tensiunea imi scadea din corp, si totul revenea la normal. Am privit ceasul, si am inteles ca era ora 5 dimineata.Le-am privit incurcata pe fete, apoi am inceput sa rad. ''Si toate astea din cauza Salciei ..'',am inceput amuzata. ''Hihih'',chicotii Bella.''Te simti bine?'' ''Da, da. Sunt bine, don't worry. Uite, pot sa stau in picioare'',am spus sarind din pat. Sper mirarea mea nu aterizasem pe jos, deci ma tineam bine. ''Mersi Bell pentru ingrijire, si tie Bella .. Nu trebuia sa te ingrijorezi .'' ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Salcia batausa=nenorocire | Gohan Potter | 7 | 1,821 |
27 Dec 2010, 20:59 Last Post: Scarlett Soul |