Ce doriti ?
|
11 Nov 2010, 12:47
|||
|
|||
oh, stiu ca te sec la cap, dar sunt de acord cu fetele la chestia cu fisa de angajare
Apoi, as avea... mai mult o sugestie. Simt o crancena lipsa de implicare si continuitate sau responsabilitate sau cum vreti voi sa o numiti Lumea incepe un topic si-l lasa in aer. Forumul e plin de astfel de chestii care nu numia ca-i strica aspectul dar "indeamna" si userii noi, care, vrand poate sa vada cum sta treaba, nu vad decat topicuri neterminate de acum 5 luni. Si isi zic ca "bai, astia nu-mi fac nimic, da-l incolo, deschid si eu un subiect sa ma aflu-n treaba" Bine, exista si exceptii. Dar in rest? sau poate zic asta numai fiindca am avut bafta de a ma nimeri la topicuri in care userii dispar subit dupa primele 5 posturi. dar revenind la multele-topicuri-dechise-la-plesneala, nu se poate impune o regula, ceva? sau o sanctionare in caz ca nu mai posteaza nimeni la topicul respectiv timp de 2 luni... etc, fara sa anunte ca trebuie sa plece/are probleme/etc...? ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|