Vesnica problema
|
11 Nov 2010, 18:57
|||
|
|||
"-Bell, trezeste-te, e trei dimineata si noi inca suntem aici!"mormai Helena incercand sa-si trezeasca prietena. Ronnie se uita pierduta in departare pe fereastra deschisa, stand invelita cu o patura pe un fotoliu mare de-al lui Hagrid. Cercetasa renunta cand vazu ca Bell avea un somn asa dulce si se gandi sa atipeasca si ea putin. Imediat ce isi inchise ochii, se auzise un zgomot facut de o bufnita si un falfait usor de aripi. Nick se intoarse imbufnat cu botul oe celalata parte.
Se auzi un scartait incet de usa si se auzi soptind o voce domoala. "-Nu v-ati culcat?" Ronnie clatina din cap iar semi-uriasul pleca. Helena se incrunta, gandindu-se daca Hagrid dormise cumva in noaptea aceea si din instinct, se uita la ceasul sau de mana care indica: "-E cinci dimineata."murmura Bell si surase cand il vazu pe Nick in forma umana si in pijamale, tolanit la picioarele patului mare. Acesta inca dormea. "-Te-ai trezit in sfarsit. Noi n-am dormit mai deloc."zise viperina si se auzi cantand cocosii lui Hagrid. Nick deodata se trezi tresarind si se ridica in capul oaselor, uitandu-se agitat in jur. "-E totul bine?"intreba soimeancul. "-Da, nu s-a intamplat nimic rau."raspunse Helena zambind ironic si primi o perna in cap de la sora sa care chicotea pe infundate. OOC: wtf, ce tampenii am scris, am ramas in urma cu actiunea =)))) just ignore my post. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|