Oare un inger se poate transforma intr-un demon?
|
11 Nov 2010, 22:14
|||
|
|||
Ideea in sine e bestiala, desi consider ca ar fii trebuit sa relatezi faptele mai descriptiv si mai..cum sa spun eu, nu doar verbe si cuvinte. Fiind primul capitol, ar trebui sa ne acomodam cu povestea Vanessei, cum lucreaza in spital (cateva paragrafe sunt de ajuns in acest caz), etc, insa sa nu spui chiar totul, e nevoie si de putin suspans. Exemplul pe care vroiam sa-l dau mai inainte:
Telefonul ii suna in timp ce se pregatea in sfarsit sa plece,era mama sa care ii spunea ca o asteapta in fata spitalului.Ea i-a raspuns doar atat:"Bine,mama!" ,insa brusc inainte sa isi inchida telefonul se auzi un tipat infernal la capatul celalalt al celularului. De asemenea, atentie la exprimare si timpul folosit. Quote:De un singur lucru era sigura in acest moment,Vanessa-persoana blanda,buna din ea,care ii ajuta pe toti a disparut.Imi place Dar puteai mai intai sa ii construiesti personajul in asa fel incat mai intai sa fie ranita si abia dupa ceva timp sa aiba ideile si mentalitatea asta, pentru ca ceea ce ai descris tu aici pare sa fie doar o furie oarba pe moment. Si la faza cand acel "barbat bine facut,brunet cu ochi albastri" vine si o ridica, am ramas cam confuza. Adica, era doar el prin preajma sau a fost el prima persoana care a vazut intreaga scena (da, sigur...probabil ca el e criminalul xD) si abia apoi sosesc ceilalti? Nu vad asta in capitol, dar ar fii fost bine sa te concentrezi si pe chestia asta. Ma gandeam ca poate mai intai ar fii trebuit sa observe un medic de garda incidentul, o asistenta din spital sau cineva dn apropiere si apoi sa vina politia, echipa de medici legisti, etc..=]] Repet, ideea e super-tare, tu doar trebuie sa mai lucrezi la descriere&stuff, dar progresezi in timp, don't worry. Si mai sper ca nu ti-am parut taioasa/rea/acra cand mi-ai citit comentariul (I hope so :-s daca da...then forgive me ), insa eu vreau doar sa te ajut, criticand ceea ce ai scris. Pentru ca doar asa devii mai buna, luand sfaturi de la ceilalti, nu? Bafta in continuare si next. P.s: Fa capitolele putin mai lungi ![]() P.s2: Nu stiu ce m-a apucat si sper ca nu te-ai suparat pe mine ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Inger cu Aripi Negre | Isabelle Smith | 2 | 1,386 |
31 Dec 2010, 18:50 Last Post: Isabelle Smith |
|
Intr-o zi de nedescris | Sisis Roxamburg | 2 | 1,380 |
14 Dec 2010, 16:59 Last Post: Aylee L. Lovel |
|
O picatura de sange intr'un pahar de apa | Ginny Malfoy | 65 | 11,845 |