Ce doriti ?
|
11 Nov 2010, 22:37
|||
|
|||
pai cine a zis ca ar trebui ca noii useri sa faca celasi lucru? Dimpotriva, nu ar trebui! Dar asa se intampla destul de des. E vorba de prima impresie, si de standardele forumului.
Quote:dar daca membrii de la respectivul rpg nu mai activeaza? sau din alte motive..nu prea poti obliga lumea sa faca rpde acord. Nu poti obliga lumea sa faca RP. Dar cand cineva isi deschide un topic si nu mai intra in el niciodata, nu cred ca se cheama "lipsa de timp", ci indiferenta totala. Il deschizi? bai frate, nu o faci ca sa te afli in treaba si din lipsa de ocupatie. Nu vreau sa se inteleaga gresit. NU e vorba de o regula care sa ne impuna sa scriem in RP-uri. E vorba de o chestie morala si de implicare. In momentul can se deschide un topic sa fie continuat, sa aiba sens, sa nu fie vorba de God-Modding. Si ca alti useri sa se poata implica pentru a-si dezvolta capacitatile propriului personaj, etc... nu se poate face nimic mai "serios" altfel, ci doar vesnicele nopti nedormite si plimbari "buna-pa", vesnicele intamplari incidentale prin mijlocu' Padurii. Intradevar e MULT mai bine cu Cupa Caselor. Dar asta inseamna ca nu poate fi si mai bine? oare fiindca nu are chef de sugestii Raizen s-a decis sa deschiza topicul acesta? orcm, asta nu am zis-o ca un repros Bell, am zis-o pt toata lumea. Eu doar imi sustineam ideea ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|