O intalnire pe alee
|
11 Nov 2010, 22:58
|||
|
|||
Desi nu putea sa nu simta privirea celeilalte Astropufe indreptata spre ea , Luna incerca sa nu ii dea atentie . Privea spre Devoratorul care se plimba pe acolo cu bagheta scoasa , intrebandu-se in cate probleme o putea baga o astfel de intamplare . O gramada , isi spuse ea , dupa care se apropie de el , asteptand o replica din partea acestuia .
La inceput crezuse ca ceea ce spusese Jessica nu era adevarat , cum ar fi putut acel Devorator sa faca ceva , cat fusese inchis o gramada de timp in Azkaban ? Nu putea fi el , chiar nu putea . -Ai crezut ca daca vii cu ea - si arata spre Jessica - o sa plec ? intreba Devoratorul . Chiar ma asteptam la mai mult de la tine ... macar sa lupti singura . Luna stia ca acestea erau doar impresii , insa nu risca sa arunce o privire spre celelalte Astropufe , inainte sa vorbeasca : -Nu am venit aici sa ma lupt cu tine si nu eu le-am spus sa vina . Crezi ce vrei , spune-ma sefului tau ! Chiar crezi ca te-ar crede vreodata , ca ti-ar crede ideile ? intreba Luna , asteptand o reactie din partea celorlalti . OOC : Jessica , as vrea sa continui tu Jade , nu e nici o problema ca ai participat , daca vrei continua ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Doar ... o micã întâlnire. | Laura Allwen | 9 | 1,564 |
27 Dec 2010, 22:02 Last Post: Scarlett Soul |
|
^o noapte pe alee^ | Evelyn Steel | 19 | 2,785 |
28 Nov 2010, 19:06 Last Post: Jade A. Crawford |