Ce doriti ?
|
12 Nov 2010, 00:15
|||
|
|||
Sam si Jade au cele mai bune intentii. Inteleg asta. Si ceilalti membrii la fel. Sa o iau in ordine.
Sam..."Simt o crancena lipsa de implicare si continuitate sau responsabilitate sau cum vreti voi sa o numiti " Aici trebuie sa mentionez ca am si eu o parte din vina. De fapt, noi ca admini avem greselile noastre. Si acum vorbesc strict de mine si nu fac nici o aluzie la Raizen care a facut tot ce a putut cand a intrat. Nu prea am intrat pe forum in ultimul timp si cand am reusit, am intrat la repezeala. Nu asa trebuie sa se comporte un admin. Recunosc ca am avut o acuta lipsa de implicare si responsabilitate. Si nu imi gasesc nici o scuza si nici nu vreau sa imi gasiti voi. Stiu cand sunt vinovata cu ceva si cand nu. Membrii sunt membrii. Nu au nici o vina pentru modul cum sunt organizati adminii. Nu vreau sa ma lungesc sau sa gasesc motive pentru una sau alta. Atat am de zis. Standardele forumului nu sunt facute de membrii inactivi si de topicurile vechi, ci opusul. De cei care inca activeaza si deschid topicuri si il tin in viata. Si am mai vorbit despre asta acum ceva timp si din cate imi amintesc ajunsesem la o concluzie. Noi construim acum o lume, si topicurile vechi sunt ca o istorie. Nu are rost sa le inchidem si sa le mutam. Ele raman acolo mereu si nu are rost sa umblam la ele. Pur si simplu asa este forumul nostru. Noi nu incercam sa copiem alte forumuri care vezi doamne sunt mai bune sau au mai putini membrii, dar sunt activi sau sunt topicuri unde se posteaza constant etc etc. Noi suntem noi, si facem lucrurile in stilul nostru. Iar in unele momente am observat ca schimbarile au cam dezbinat forumul si unii membrii. Noi suntem fericiti cu ce avem acum, ne mandrim lucrurile pe care le-am realizat si dobandit pana acum. Si cei care nu sunt de acord cum merg lucrurile aici, sunt liberi sa plece daca nu le convine ceva si sa se duca pe forumuri cu "standarde mult mai ridicate" ca noi. Nu tinem legat pe nimeni. Si vor ramane doar cei care sunt cu adevarat loiali acestui forum si il accepta asa cum este. Si cu bune, si cu rele. Stiu ca am batut campii, dar chiar nu vad de ce sa inchidem topicuri si sa stergem din membrii. Pe mine una nu m-ar lasa inima sa fac asa ceva. Si sunt pe forumul asta de foarte mult timp. Ce conteaza este sa aratam istoria pe care o avem ca forum, familia pe care am pastrat-o atatia ani si sa ne simtim in continuare bine aici. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|