Povestea noastra de dragoste
03 Oct 2007, 23:11
Uhh innebunescAngrymi-a disparut povesteaaAngrysi nu aveam al treilea episod in calc...:-<am sa il rescriu..momentan am decat cele doua episoade,cele vechi...le pun ep astea si fac maine dimineata un nou al 3-lea episodHappywide

Ron si Hermione in...povestea noastra de dragoste

Episodul 1
Mai erau doar 4 zile pana la inceperea celui de-al 7-lea an la Hogwarts.Ca in fiecare an,cei 3-Harry,Ron si Hermione aveau sa se intalneasca la Vizuina,pentru a pleca mai apoi pe Aleea Diagon,de unde isi cumparau cele necesare pentru scoala.
Hermione ar fi trebuit sa ajunga peste abia o zi,calatorind cu reteaua Zvarr;dar ajunsese in mijlocul noptii,inaintea lui Harry.Doamna Weasley ii arata camera sa la etaj iar apoi se culcara cu totii.
Dimineata urmatoare,la ora 7,Hermione era deja in picioare,band cafeaua facuta de doamna Weasley.
-Hmm...spuse ea..ciudat..limba ceasului arata "Aleea Diagon" pentru doamna,domnul weasley,fred,george si ginny.Doar doua limbi aratau spre "acasa":Hermione si Ron.
Se aseza la masa cu cana de cafea,in liniste,ca sa nu il trezeasca pe Ron.Totusi Ron nu stia ca Hermione ajunsese cu o noapte inainte.....
Ron se trezise la scurt timp.Coborand scarile catre bucatarie,se lovi cu piciorul direct de marginea ultimei trepte:
-La naib....
Dar ridica privirea si o vazu pe Hermione,privindu-l cu o expresie socata dar si incantata.Pana la urma,tot ce purta ron era o pereche de pantalonasi scurti!:”>
-Umm.. buna Hermione...uhh..stii...nu am stiut ca esti aici..
Dar Hermione continua sa se uite aproape insistent la pieptul lui dezgolit si putin bronzat.
-Uhh..stii...a fost cald aseara si..se fastaci el in timp ce isi tragea pe cap un tricou gasit prin apropiere.
-Inteleg,spuse ea,lasand un zambet discret si siret sa se vada pe chipul ei.
-Unde or fi ceilalti?intreba Ron confuz.
Hermione arata cu mana spre ceasul de pe perete.
-Aaa.. iar nu ne-au asteptat.
Ron isi turna si el o cana cu cafea si se aseza langa Hermione la masa.Dintr-o data se auzi o bufnitura puternica si direct din semineu pe podeaua sufrageriei aparu Harry plin de cenusa.
Ron sari de pe scaunul de langa Hermione,care suspina incet.
-Ups...am intrerupt ceva?spuse Harry scuturandu-si hainele.
-Nuu,bineinteles ca nu spusera ron si hermione in cor,inrosindu-se amandoi pana in urechiOops
Ron ii lua valisa lui harry:
-Sa te conduc in camera ta!
Hermione ii facu lui Harry semn si murmura in timp ce trecu pe langa ea:
-MMMMM..T-E U-R-A-S-C
Expresia de pe fata lui harry dadea a:Hei ce am facut?

Episodul 2
Episodul 2-Marturisiri
Ron ii lasa valiza lui Harry in camera sa provizorie,apoi coborara in bucatarie.
Intre timp,Doamna si Domnul Weasley impreuna cu Fred,George si Ginny se intoarsera de pe Aleea Diagon.

-Oo,cred ca nu ne-ati dus lipsa,spuse ea uitandu-se la Ron si Hermione si zambind siret.

-MAMAA!se inrosi Ron din cap pana in picioare.

Atunci doamna Weasley il observa pe Harry.

-Harry baiete,nu te vazusem!Vai,cat ai crescut de anul trecut!Si tie iti trebuie robe noi,ca si lui ron.I-am spus si lui daca va mai creste mult in curand..

-Stiu,mama,am sa ma opresc pur si simplu din crescut,daca asa vrei,spuse Ron ironic.

-..nu ii vor mai veni nici robele lui Percy,rosti calm,de parca nici nu l-ar fi auzit pe ron.

Harry se inrosi:
-Stiu doamna weasley,pur si simplu crestemSmile
-Hai va las,mergeti in sufragerie,pentru ca am multa treaba in bucatarie!

Fred si George se indreptara insa spre camerele lor,in sufragerie ramanand decat Ginny,Harry,Hermione si Ron.

-Umm..Ginny..am ceva de discutat cu tine,spuse Hermione.
Baieti..*facandu-le semn cu mana catre scari*.

-Am inteles ideea,spus Harry.

-Uhh,fetele astea,zise ron strambandu-se la sora lui mai mica.

-Ginny...am o mica problema...cred ca...imi place de Ron.Se inrosi toata,obrajii ei de un rosu mai puternic ca al parului lui GinnyTounge

-Stiam asta dejaSmilenu realizezi ca toti si-au dat seama?Smile

-Stiu,dar totusi..crezi ca el ma place?Ofta.

-Glumesti??E innebunit dupa tine.Toata ziua numai despre asta vorbeste!Cred totusi ca ar trebui sa vorbesti cu el...
Heremione lasa sa se auda un oftat prelung:"am sa incerc..",fu tot ce putu spune.
* Intre timp,sus..*

-Harry,as putea sa iti spun ceva?

-Pentru ce sunt prietenii?Scuipa totTounge

-Umm..cred..ca..uhh..imi..adica..stii tu..

-Poftim?

-Harry stii..imi place adica...stii de..uhh..umm.

-Cee??

-OK!!IMI PLACE HERMIONE!!IMI PLACE DE EA!!O ADOR!!INTELEGI LA CE MA REFER??

-Woah,ia-o incet.Am zis sa imi spui totul nu sa imi URLI totulHappywideAmice,nu cred ca exista remediu pentru asta,sincer..Ar trebui sa vorbesti cu ea...

-Si cum sa fac asta?Cand?

-Nu stiu..te descurci!Ati putea vorbi diseara dupa..

*Jos..*

-Diseara dupa cina!Nu ca e o idee grozava?

-Merci,Ginny,de aici trebuie sa ma descurc singura...

[Image: nyz1jm.jpg]

Hermione Anne Granger

Born:5 august 1992

Dead:29 august 2008
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Povestea noastra de dragoste - by Hermione Anne Granger - 03 Oct 2007, 23:11

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Povestea lui Mos Craciun Annabelle Rosalie Koreea 0 1,057 26 Dec 2010, 21:06
Last Post: Annabelle Rosalie Koreea