Oare un inger se poate transforma intr-un demon?
12 Nov 2010, 22:08
Ok..so here we go

First thing. Numai folosi culoarea asta (cea din capitolul II) ca ochisorii mei considera ca e prea inchisa si deranjanta, asa cum multi altii presupun ca nu o suporta. Mai bine ai continua sa folosesti DeepSkyBlue sau lightblue, sunt culori mai linistitoare.
Revenind..
Imi place, ma bucur ca mi-ai ascultat cateva sfaturi si ca acum e mai bine. Uuu, capitol mai lung, like it dar de-asemena te atentionez si aici pentru viitor: nu te intinde prea mult decat daca e ceva foarte interesant si merita descris, ca in rest s-ar putea sa devina boring.

Quote:Dupa ce si-a inmormantat parintii si iubitul nu a mai avut nici-un sentiment,a ramas stearsa,fara sa mai creada in cineva sau ceva. Saptamanile treceau pentru ea foarte rapid,nu mai cunostea notiunea timpului,isi inchidea telefonul de cate ori cei care odinioara i-au fost prieteni o suna,devenisera niste persoane inexistente.
Atentie! Numai folosi asa multe virgule. Si incearca sa formulezi in asa fel incat sa devina mai coerente expresiile si propozitiile intre ele. De fapt, ai putea sa verifici de cateva ori ca sa fii sigura ca ai scris corect si ca a iesit asa cum trebuie si ca iti place
Apropo, incearca sa scrii cat mai mult in paragrafe de maxim 7-8 propozitii. Cand cineva vede un fragment din text asa mare, nu-i prea mai vine sa citeasca, indiferent despre ce e vorba in acea/acel fic sau carte.

Quote:Cu certitudinea ca azi va incepe din nou cu interminabilele operatii pe cord deschis a batut la usa directorului,iar bineinteles dupa cum se si astepta a primit trei operatii in aceasta zi.O operatie pe creier,pentru a extirpa o tumoare foarte avansata,una pe cord deschis,la care se pricepea cel mai bine si i se parea totodata si cea mai riscanta,iar una va avea de aflat pe parcursul aceste zile insorite de noiembrie.
"Din acest moment va trebui sa imi joc perfect rolul!"...
Hmm, like it Iubesc orice termen medical, indiferent cat de banal ar fii.
Btw, orice operatie are riscurile sale, chiar si daca e vorba despre una de rutina. De exemplu, o apendicectomie.

Next.

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Oare un inger se poate transforma intr-un demon? - by Helena Daphne Rose - 12 Nov 2010, 22:08

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Inger cu Aripi Negre Isabelle Smith 2 1,387 31 Dec 2010, 18:50
Last Post: Isabelle Smith
  Intr-o zi de nedescris Sisis Roxamburg 2 1,380 14 Dec 2010, 16:59
Last Post: Aylee L. Lovel
  O picatura de sange intr'un pahar de apa Ginny Malfoy 65 11,857 13 Aug 2009, 10:13
Last Post: Jenny Spring