Perle...peste perle :))
|
13 Nov 2010, 02:51
|||
|
|||
Faze dure de pe la clasã ºi perle ? Pff. Am o grãmadã. Sute. Mii. ªi toate scrise într-o agendã pe undeva. Hmm.. Ia sã vedem. Dacã aveþi chef sã râdeþi ªI timp sã citiþi.. :
Ora de istorie ● Proful: ªi s-ar putea ca bãrbatul sã spunã "Eu sunt capul familiei!". Eu: ªi atunci femeia o sã-i tragã o cratiþã-n cap, nu? Proful: Domniºoarã, eºti vulgarã ºi violentã! ● Proful: Pãi care pãstor? Nico: Iisus Hristos. Proful: ªi noi ce suntem? Nico: ...Oi. Proful: Aºa. Hm-hm. Vorbeºte în numele Domnului. ● Nico: Domn-profesor.. cum puteai sã pleci din þarã în timpul regimului comunist? Cretzu: Sãreai gardul. ● Proful: Vlahii balcanici întemeiazã Statul.. Valen: ..pe scaun. ● Proful: De ce scrii "Vlad Þepeº" cu "þ" mic? De scorpie sau de fraierã? ● Proful: Nicoleto! Am zis "Deceneu" nu "De ce eu". ● Proful: Care a fost ultima idee? Alex: Prima! ● Proful: Aºa, scrieþi cu liniuþe, ca la pomelnic pentru bisericã.. ● Erin: Ce sadic sunteþi. Proful: Haide, zi lecþia. Erin: Aveþi milã! Proful: Pãi mi-ai zis cã-s sadic. ● Proful: Dacã vã uitaþi la hartã, o sã vedeþi cã e pe undeva prin centru, adicã unde e ruptã harta. ● Proful: ªi putea sã spunã: "Dom'le, am o întrebare! Cã na, tata nu mã strigã Ion!". ● Proful: Aº vrea sã vã citesc ceva. Bibi: Toatã ora, dacã se poate! ● Proful: Don-ºoarã, nu te uita la mine. Scrie! Bibi: Sunteþi frumos. Proful: ªi sunt ºi însurat. ● Alina: Era o metaforã.. Proful: Aaa, era o metaforã, am înþeles.. ªi unde ai învãþat tu prostiile astea? ● Noi: Domn'profesor, da' la ce se gândea "Gânditorul" ãsta? Proful: La cum s-o facã pe nevastã-sa sã tacã. Ora de fizicã ● Profa: Hai, zi. Bibi: Nu, cã e o prostie. Profa: ªi ce dacã? Mai râdem ºi noi cã uite n-am mai fpcut asta de cinci minute! ● Profa: Bããi, nu mai râdeþi cã vã omor! ● Profa: Nu vreþi sã mutãm tablele mai sus? Oana: Cum adicã "mai sus"? O.o ● Profa: Titlu de lecþie! nico: Dar e prima orã din an.. Profa: Daa, îmi pare bine cã ne-am RE-cunoscut, bla bla bla. Hai sã trecem la lecþie. ● Profa: Hai, mã, cã nu te umilesc.. Pot sã râd de tine ºi sã-þi pun un 3, dar mai mult nu. Cretzu: Mercurul e cel mai bun pentru cã.. ãã.. din câte ºtiam.. ãã.. dacã spargi un termometru cu mercur.. ãã.. nu ºtiu ce se întâmplã. ● Profa: Cum cãutãm ceva? Erin: Dãm "sãrci" pe "goagãl". Profa: Exact! "Gugãlim"! ● Profa: Deci.. gata! Temã nefãcutã! Toþi! Erin: Pãi dacã nu ne-þi dat voie sã dãm "sãrci" pe "goagãl". ● Profa: La ce temperaturã fierbe alcoolul? Cretzu: La.. ohohoooo!! ● Profa: ªi o sã obþinem apã cu temperatura de 20 de grade. Eu: Adicã apã cãlduþã! Ora de tehnologie ● Proful: Fetele, ce conferinþã aveþi voi acolo? Eu: Pãi îi explicam colegei mele diferenþa dintre mine ºi proasta de ea! Proful: O.o Aaa, S.F.'uri.. ● Proful: Voi vacanþa asta aþi cam.. Sarina: Luat-o pe arãturã!! Pauze ● Sarina: Tu, stai acolo pânã îþi zic eu. Eu: Da' tu mã þii aici pânã mâine dimineaþã. Sarina: Da, da, tu respirã acolo pânã una, alta.. ● Eu: Ooo, domn'profesooor.. Cris: Bulangiule. O.o ● DeYa: Alinaa! nu te da la bãieþeii mei!! ● Bibi: Cine ºi-a scris exerciþiul 7? Alex: 7? Ce-i ãla 7? O.o ● Alina: Suntem chit acum. Chiar dacã mai trebuie sã-þi dau un penar în cap, dar asta se rezolvã repede.. CAPUL!! ● Cretzu: Aoleeeeuu!! ªarpelee!! Mã omoarãã!! ● Sarina: Þie þi se cam rupe aºa, de felul tãu, nu? ● Cretzu: Care profã e de serviciu azi? Eu: Aia de desen. Cretzu: Yuuuuhuu!! Hai la bulãnealããã!! Ah, da' mai încet, cã mã doare picioru'.. Ora de biologie ● Alina: Da' avem un punct din oficiu? Cã eu pe ãla mã bazez. ● Proful: Cum ar trebui sã fie pãdurile? Nico: Curate. Proful: Aºaa.. Cretzu: Asfaltate.. 8B la film ● Cretzu: Îþi pui centura ca sã nu sari pe mine? ● Sarina: Da' n-a zis nimic vulgar! Eu: În primul rând, cã tot ce zice Vasi e vulgar. Vasi: Fiþ-ar vulgaritatea mã-tii!! Eu: Vezi ? ● Sarina: Nu ami tac ciorile astea.. Muri-v-ar ciocurile sã vã moarã! ● Cretzu: Prezervativul Red'Bull. Eu: Îþi dã ariiiipi. ● Sarina: Atenþie! Pericol de frecare a mentei în aceastã zonã! Eu: Adicã aiciiii!!! Unde e 8B-uuuu'!! Vasi: Da' eu n-am mentã. O.o Ora de limba ºi litaratura românã ● Profa: Dar cuvântul "cãsãtorie" la ce vã duce cu gândul? DeYa: Divorþ!! ªi mai sunt o mulþime dar o sã le scriu altã datã. Plus cã pânã sãptãmâna viitoare o sã mai am vreo 50 pe puþin. O.o ªi unele nu le-am pus cã trebuia cenzurat mult.. Ah.. ºi.. cea mai recentã, cea mai tare, cea mai G-E-N-I-A-L-Ã.. : Eu: Cine nu-i cuminte "cautã steluþa"! Alina: Stai, Cosmina, "mâncãm", ce eºti tâmpitã-aºa..? :-S [Cine ºtie cunoaºte. ] You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|