Children of the Damned
|
13 Nov 2010, 23:14
|||
|
|||
"-In sfarsit a pus cineva si intrebare asta..ma intrebam daca va intereseaza sa stiti de ce veti muri" raspunse barbatul, izbucnind intr-o furtuna de chicoteli si rasete sadice.
Silueta difuza disparu in mod absurd in intuneric,a nu-stiu-cata-oara-noaptea-asta.Bineinteles, stiam toate ca nimeni nu putea sa Apara sau sa Dispara pe domeniul Hogwarts-ului; dar cum naiba reusea sa se miste atat de repede? Eu cu Eveline ne-am ridicat rapid de la pamant si ne-am alaturat lui Bell si lui Hagrid. "-Credeti ca a plecat?"am intrebat, privind in jur."Vreau sa ajung la Castel si sa beau o sticla de Jack Daniels si nu pot daca..." Un scartait strident ma intrerupse din aberare.Ceilalti s-au intors pregatiti, cu baghetele ridicate.In afara de mine; uitasem din nou in ce buzunar mi-am pus bagheta. In spatele nostru, un copac trosni cu zgomote infernale inainte de a se prabusi intr-o masa de flacari la pamant.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|