^ Lectia I - Potiunea Lucky Fire ^
|
14 Nov 2010, 02:06
|||
|
|||
Prima mea lectie de potiuni. Eram foarte entuziasmata de acest lucru. Dupa ce mi-am notat de pe tabla ingredientele si modul de lucru al potiunii ,, Lucky Fire ma apuc sa fac si partea practica. Am ascultat atenta intrebarile pe care le-au pus colegii mei si raspunsurile pe care le-a dat domn profesor. Elevii se descurcau chiar foarte bine.
Incep sa prepar potiunea si lucrez cu foarte mare atentie deoarece as vrea sa nu gresesc si sa provoc un accident. Adaug cu atentie toate ingredientele dupa instructiunile din caiet pana ce potiunea este gata. O strecor , o pun in eprubeta si imi scriu nuemele pe ea. Apoi ma pun sa scriu pe pergament etapele pe care le-am urmat, culoarea potiunii finale si mirosul. Etapele Intai pun frunzele de alun maruntite la fiert impreuna cu apa de ploaie si ciresele amare intregi. Am lasat 20 de minute la fiert.. Apoi adaug cenusa pasarii phoenix si o radacina de migdal pitic, maruntita cu latul pumnalului. Cand s-a racit , am pus sa 5 picaturi de esenta de vanilie si cele 4 aripi dantelate de musca. Am lasat amestecul 20 de minute si apoi am strecurat potiunea. Culoarea Un galben lamai spre verzui. Mirosul Dulceag Imi scriu numele citet pe eprubeta si o duc profesorului. E prima mea lectie si sper ca ma-m descurcat bine, ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|