Oare un inger se poate transforma intr-un demon?
14 Nov 2010, 02:42
Sa incepem cu inceputul:
Quote:era mereu nelancolica
din cate stiam eu se scrie "melancolica".
Quote:Acum nu ii mai venea sa se gandeasca deloc la iubire,avea sa isi duca la bun sfarsit dorinta arzatoare de a prinde ucigasul si de a-l tortura pana in momentul in care acesta va ramane fara vlaga,pana in momentul cand va cere ajutor si nu va fi nimeni acolo sa il sprijine,va fi doar ea,care va fi acolo pana in momentul in care il va vedea dandu-si ultima rasuflare,pana va cadea lat si nu se va mai putea ridica. Probabil ca pentru ea nu exista acum un vis mai mare de implinit
asta ma cam sperie :-s dar imi place nu ca as zice ca e bine sa omori pe cineva sau sa iti doresti asta.
Quote:A zambit putin cam fortat fiindca acum probabil ca nu era in stare sa ii surada sincer cuiva,incerca sa urasca viata de acum,dar aceste doua operatii i-au dat putin chef de viata....
fraza asta este intradevar artistica.Ai putea totusi sa adaugi mai multa descriereThinking
Quote: si nu in ultimul rand iubitul care pentru ea in ultimul timp devenise 'lumina ochilor ei'.
ultimul rand cu ultimul timp ma cam incurca @.@Cam atat am eu de zis si astept urmatorul capitolSmileLoveP.s. Tu ai vrut sa zic sincer asa ca nu ma bate Finna
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Oare un inger se poate transforma intr-un demon? - by Afrodita LaFont - 14 Nov 2010, 02:42

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Inger cu Aripi Negre Isabelle Smith 2 1,388 31 Dec 2010, 18:50
Last Post: Isabelle Smith
  Intr-o zi de nedescris Sisis Roxamburg 2 1,381 14 Dec 2010, 16:59
Last Post: Aylee L. Lovel
  O picatura de sange intr'un pahar de apa Ginny Malfoy 65 11,870 13 Aug 2009, 10:13
Last Post: Jenny Spring