Vise ciudate
|
14 Nov 2010, 13:53
|||
|
|||
Eu am mai avut aseara un vis naspa. =]]
Se facea ca dormeam si ca deodata m-a trezit mama ca 'trebuia sa merg la scoala'. M-am trezit blablabla si cand sa ma duc la baie sa ma spal pe dinti , am vazut o bucata de ciocolata in chiuveta. Bineinteles ca nu am luat-o , dar am vrut sa o ating. Am atins-o si chiuveta m-a inghitit intr-un fel Apoi am ajuns intr-un dulap , unde am vazut-o pe Jade (da,Jade de pe forum!=]]]]]) si ea mi-a spus sa vin dupa ea. Apoi nu mai tin minte unde m-a dus , dar stiu ca mi-a taiat mana si apoi m-a pupat. SI m-am trezit. Nu stiu cat de funny e, dar pe mine una m-a speriat. Sau mai aveam unul, de acum cateva zile ![]() Cand eu eram iubita lui Frodo (Stapanul Inelelor) si nu mai tin minte cum , dar am fugit cu el pe un taram. Si acolo noi trebuia sa ne salvam pentru ca pamantul urma sa se crape in doua si apoi el mi-a facut cunostinta cu Moartea , am dat mana cu ea etc. Si asta m-a speriat =)) ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Egipt.. Si alte chestii ciudate.. | Isabella River | 103 | 25,846 |
28 Feb 2010, 13:25 Last Post: Isabella River |