Carti...muuulte carti...
|
04 Oct 2007, 18:56
|||
|
|||
Totusi fetele nu se lasara asa de usor... Vroiau sa afle ce era ascuns intre paginile acelei cartzi. Asa ca Ginny Potter se duse la doamna Pince si o intreba: "Pot imprumuta si eu aceasta carte?" Doamna Pince era cufundata intr-o carte despre creaturile magice din nord, asa ca doar scutura din cap in semn ca da. Ginny Potter se apropie de celelalte cu o privire vicleana pe chip si spuse doar "Da!" Cuvantul ei fu deajuns pentru ca fetele sa intzeleaga despre ce este vorba. Pentru ca erau din case diferite decisera sa o 'citeasca' intr-un coltz al biblotecii si sa o ia pe rand in camera de zi. Sakura Lastrange nu se putu abtzine si spuse: "De ce am imprumutat noi o carte scrisa intr-o alta limba si nu orice limba, ci limba serpilor care este vorbita doar de mostenitorii lui Viperin? Va datzi seama ce s-ar putea intampla daca am fi prinse? Cum o sa aflam noi ce scrie aici?"
![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lista de carti disponibile | Katya Sokorov | 5 | 2,840 |
08 Nov 2012, 14:21 Last Post: Tom Ronald Smith |
|
Inchiriere si returnare carti | Katya Sokorov | 74 | 13,281 |
07 Feb 2012, 17:27 Last Post: Amanda M. Karren |
|
In cautarea unei carti si unui prieten | Roxanne Evans | 4 | 1,762 |