^ Lectia I - Potiunea Lucky Fire ^
|
15 Nov 2010, 16:14
|||
|
|||
Fiind atenta la raspunsurile profesorului si luandu-mi cateva notite nu mi-am dat seama ca au trecut ultimele 5 minute de asteptat. Dupa zarva din jurul meu mi-am dat seama ca trebuie sa imi finalizez potiunea.
Am strecurat cu grija potiunea si am pus-o intr-o eprubeta. Mi-am scris numele pe ea cat de citet posibil si am asezat-o cu grija pe ceaun. Am luat pana si sticluta cu cerneala si am inceput sa notez pe o foaie de pergament ceea ce ne ceruse domnul profesor: Etapele Am adaugat la fiert frunzele maruntite de alun apoi apa de ploaie si ciresele amare, si am lasat potiunea 20 de minute la fiert. APoi am adaugat cenusa de Phoenix si radacina maruntita de migdal pitic si am mai lasat putin potiunea. Dupa am adaugat cele 5 picaturi de esenta de vanilie si 4 aripi dantelate de musca. Am mai asteptat 20 de minute si am strecurat potiunea, dupa am pus-o in eprubeta. Culuarea Verde galbui Mirosul Dulce acrisor Am dus eprubeta impreuna cu pergamentul p catedra si m-am intors in banca sperand ca totul va fi bine. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|