Snowflakes in Hogsmeade .
|
15 Nov 2010, 19:28
|||
|
|||
OOC: A fost o petrecere grozava Va multumesc tuturor
''Pai, priveste partea buna. Toti vor retine petrecerea asta.'',am spus, zambind. ''Adica?'',spuse Crystal, ridicand din spranceana. ''Cum adica, adica?'',am spus, socata.''La petrecerea asta toti ne-am imbatat, ne-am facut iubiti de genul : Jackie, Cinzano si Nea' Cotnari, Slin a cantat la microfon, ne-am bautut, am dansat, ne-am certat, unii si-au facut dragostea publica, ne-am distrat si va ramane de neuitat. Va multumesc tuturor'',am spus, sincera in microfon. Pret de cateva secunde toti ma priveau confuzi, pe canapele, cu niste fete de genul ''what the fuck ?'', apoi s-a auzit un sughit scurt, moment in car toti am izbucnit in ras, in afara de mine, care am inceput sa plang de emotie. Petrecerea fusese grozava, acum trebuia sa tragem urmariile de dupa a doua zii. ''Ashlyn, a-a-a fost.. grozav-hac !'',soptii Rose, prabusindu-se pe canapea. ''Nu plange, mai'',spuse Cryss, mangaindu-ma pe fata. ''Cine plange?Jackie plange?'',sari ca arsa Jess. ''Nu-mi spune ca i-ai dat papucii lui Jackie, javroo'',spuse Ev, nervoasa. OOC 2: =))))))))))) OOC 3: Topic closed. Thanks to everyone ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
A trip to Hogsmeade | Valentino Gaunt | 3 | 1,304 |
11 Dec 2011, 05:23 Last Post: John Miller |
|
In Hogsmeade | Alice Morris | 11 | 2,240 |
22 Aug 2011, 22:12 Last Post: Aubrey Anderson |
|
Prin Hogsmeade | Helena Daphne Rose | 9 | 1,763 |