Duel Eveline Alease vs. Evelina Potter
|
15 Nov 2010, 20:39
|||
|
|||
Bagheta imi scapase pe jos,firar!!Si pasarile alea ciupeau chiar rau.
In timp ce ma feream de ele am observat ca Rose ne privea cu atentie,probabil se gandea cum aveam sa scap de ele. M-am hotarat sa ii dau lui Evelina putin din vraja ei si am strigat tare : -Avis!! iar din bagheta mea a tasnit un stol de pasari care au atacat-o pe Evelina. In timp ce dadeam iarasi din mana ca sa ma feresc de pasari m-am gandit la o vraja pentru a scapa de ele.Apoi am strigat tare aducandu-mi aminte o vraja : -Confringo! iar pasarile au luat foc si au cazut pe jos,ramanand din ele doar cateva pene.Nu imi placuse ce facusem cu ele dar trebuia sa ma apar. Fiind prea atenta sa scap de pasarile care ma atacasera nu am observat ca si Evelina scapase de ale sale.Era randul meu sa atac.Mi-am indreptat bagheta spre Evelina si am strigat clar : -Deprimo! iar din bagheta mea a iesit o rafala de vant puternica si s-a indreptat spre Evelina. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|