|
Povestea noastra de dragoste
|
|
05 Oct 2007, 11:14
|||
|
|||
|
am revenit cu un nou episod...enjoy it
![]() Episodul 2-Momentul adevarului Hermione isi aranja rochita bleo de vara in fata oglinzii.In spatele ei,trantita pe pat,Ginny fredona versurile formatiei The Weird Sisters.Se ridica in picioare privind-o pe Hermione. -Arati super!Te las sa te pregatesti in liniste..ne vedem jos la cina! -Ne vedem jos atunci! Pe chipul ei se putea citi entuziasmul. In camera lui,si Ron se pregatea de cina. -Te las singur amice...va fi o seara importanta,zise Harry inchizand usa in urma lui. Iesi pe hol,intalnindu-se cu Ginny -Micul nostru complot merge de minune,zise Ginny zambind. Harry ranji si adauga: -Meritau si ei sa fie fericiti..ca noi ![]() Harry o saruta,iar ginny se ridica usor pe varfuri,trecandu-si mana prin parul lui.Apoi despartindu-se pentru o secunda,Ginny ii privi ochii de un verde sclipitor,iar Harry se uita inapoi la ea cu pasiune- POOF! Fred si George Aparura chiar langa ei. -Ne pare rau ca va intrerupem momentul de intimitate,mama a trimis dupa voi.Cina e gata! POOF!Ginny si Harry puteau sa jure ca ii auzisera pe gemeni aparand in curte si pe doamna Weasley tipand la ei.Isi zambira si coborara in curte.Toti stateau la o masa lunga,unde Ginny si Harry se asezara unul langa altul. -Mai lipseste cineva?Intreba doamna Weasley aducand si ultimele farfurii levitande.Aaa!Ron si Hermione! Dar in acelasi timp,amandoi coborara,intr-o perfecta sincronizare.Ron ii trase scaunul lui Hermione,lasand-o sa se aseze prima.Apoi isi trase si el un scaun,langa ea. -Multumesc Ronald. -Pentru nimic. Harry si Ginny isi facura cu ochiul.Planul lor functiona.Tot timpul cinei Ron se uita insistent la Hermione:ea arata irezistibil in acea rochie turquoise cu bretele subtiti. Hermione se ridica prima de la masa,spunand ca cina fusese grozava.Ron o urma instinctiv.In sufletul lui Hermione se dadea o batalie grea:se decise sa mai astepte.Se indrepta spre camera ei,dar cand se pregatea sa deschida usa,o mana o prinse usor de incheietura. -Ron... Amandoi ramasera blocati pentru o clipa. -Ron,stii,voiam sa iti spun ceva dar pur si simplu nu...nu reusesc...nu cred ca vom...nu stiu... Ofta adanc.Ochii ei pareau sa se umpla de lacrimi.Sau era doar lumina lunii ce trecea prin geamul holului..Ron o privea intens:nu isi putea gasi cuvintele.Acea tacere era mai apasatoare decat o mie de vorbe.Ii cuprinse mana in a lui:tremura. -Te iubesc,Hermione. Facu un pas inainte si o apuca usor de mijloc pe Hermione.O saruta cu atata pasiune,dupa atatia ani in care nu putuse sa isi exprime sentimentele.La inceput crezuse ca Harry statea intre ei,apoi Krum..niciodata nu avusese sansa sa spuna ce simtea pentru ea.Sarutul deveni mai intens,Ron lasand-o usor pe spate ca in scenele de dragoste din filmele romantice.Se despartira un moment. -Si eu,zise Hermione fara suflu. Ron zambi fericit,dar apoi o expresie de ingrijorare ii patrunse chipul, -Ce e?intreba ea tematoare. -Trebuie sa vorbim...Ron o apuca mana si se indreptara spre camera lui... ![]() Hermione Anne Granger Born:5 august 1992 Dead:29 august 2008 |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Povestea lui Mos Craciun | Annabelle Rosalie Koreea | 0 | 1,154 |
26 Dec 2010, 21:06 Last Post: Annabelle Rosalie Koreea |
|
| O dragoste pierduta | Kennya Allen | 13 | 3,087 |
08 Jul 2010, 20:53 Last Post: Isabella River |
|
| Povestea mea [16+] | Renee Black | 13 | 4,399 |
06 Jan 2009, 21:51 Last Post: Black Rose |
|

![[Image: nyz1jm.jpg]](http://i31.tinypic.com/nyz1jm.jpg)