De cate ori poate muri un suflet?
|
16 Nov 2010, 18:20
|||
|
|||
Cateva momente de liniste in care o silueta supla se apleca asupra ei vrand sa o atinga, dar Cryss il respinse cu blandete, acesta, dandu-i mana la o parte cu aceasi bunavointa prefacuta si incepu sa o ia in brate.
O lucire puternica in lumina efemera a norilor de praf ce-o inconjurau o facu sa tresara si sa-si piarda orice putere de rezista tentatiei. Acum simtea trupul ud al lui Eran lipid de propriu-i trup. Era atat de cald, atat de frumos ... si FALS, doar o irealitate cruda. "Mori !", se auzi o voce ragusita, ce rupse orice vis care zburase candva printre acei nori de praf batuti de soarta. Simtea cum sufletul ii paraseste trupul ostenit si se inalta pentru a nenumarata oara la cer, lasand in urma Amintirea lui Aylee despre ultima noapte de dragoste si prima nopte de razboi ... ~~~~ @@@ IN MINTEA CUI NU TREBUIE ! @@@~~~~
Se prabusi. Simtea prezenta LUI pretutindeni, fara se uita in jur, era convinsa ca el se afla langa ea. "Aylee", sopti cercetasa, intorcandu-si capul si vazand-o pe viperina asezata in telefericul din spate. 'Bun venit pe Taramul Suferintei Mele !', m-am gandit eu, fiind sigura ca Aylee selectase mesajul, chiar si fata sa vrea. "Deci acum ce-o sa se intample, o sa cazi , iar apoi eu voi fi nevoita sa plec ... si dupa acea ani si ani de zile nu voi uita ziua asta si-mi fa fi dor de tine, pentru ca ... ca ... voi realiza ca nu ai lasat doar un parfum in zapada ci ...", i-am soptit incet, doar pentru urechile lui, oprindu-ma din cand in cand si surprinzand uimirea din ochii aceea caprui. 'Desigur, ma cunoaste asa cum am fost odata ... Oarecum insensibila, insa acum nu e nici un pas si simt ca ma rup in mii de bucati.', mi-am lasat gandul sa zboare spre cer, cerand mai mult o favoare decat Indurare. " PAI ..... esti mai sensibila decat credeam !", anunta aceasi voce mult iubita. 'Stiu ca vezi asta, o vezi fiindca iti ingadui ...' "Cryss , te agati cu disperare de iluzia asta ...", imi striga Aylee, in ochii ei zarindu-se un usor regret amar. "Da stiu,dar ce as putea sa fac ... Nu-mi pasa ... acum vreau doar sa stiu ca visul meu a murit incercand." OOC : Acum suntem in mintea mea Iar acel EL e cineva, nu are legatura cu Eran Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|