... When you need a place to hide
|
16 Nov 2010, 21:56
|||
|
|||
Evenimentele din ultimul timp care s-au desfasurat in jurul meu m-au afectat foarte mult. Am trecut prin multe in doar cateva zile,dar da,mereu este bine cand ai prietenii aproape. Se zice ca prietenii nu sunt de incredere,dar nu toti sunt la fel. Si pana la urma ce te-ai face fara adevaratii prieteni? Acestia sunt doar cei care sunt alaturi de tine la bine,dar mai ales cand te sprijina in momentele grele,in momente de cumpana in viata ta.
Am iesit din Turnul Ochilor-de-Soim si ma gandeam unde sa ma duc,unde puteam sa ma ascund ca sa am si eu putina parte de liniste. In timp ce ma plimbam pe coridoare si imi veneau in minte o mie de ganduri imi spunea doar atat:"Ce sa fac?" O lacrima se unduia acum pe obrazul meu si parca nu mai vroia sa cada,de fapt nimeni nu ar vrea sa se prabuseasca,sa cada la pamant. Cu o miscare discreta dand din deget am reusit sa imi sterg lacrima...Vrand-nevrand m-am trezit in fata Camerei Necesitatilor. Timpul nu imi spunea nimic,doar gandurile mele si pasii ce ma conduceau isi strigau acum dorintele.Am intrat cu pasi marunti in aceea camera care putea fi un loc perfect pentru a medita,un loc ferit de toti cei din jur... OOC:Sa continue Cryss> ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Something to hide | Valentino Gaunt | 0 | 974 |
15 Nov 2011, 22:32 Last Post: Valentino Gaunt |
|
I need...a place...when I can be alone... (poate un baiat) | Avril Arakawa | 17 | 4,595 |
27 Dec 2007, 19:11 Last Post: Adrian Richard |