Thread Closed 
... When you need a place to hide
16 Nov 2010, 23:57
"Cryss,te inteleg perfect. Nu stiu cum sa iti explic dar sunt sigura ca orice ti-as spune ma vei intelege. Cuvintele sunt de prisos cand ai o buna prietena,verisoara alaturi careia ii poti povesti orice!"
Am oftat si dupa ce un sunet necajit iesi din mine cu o dorinta arzatoare de a iesi la suprafata am soptit:

"Eu...Zilele acestea m-am intalnit cu Porrin,stii tu cine e,cel care l-a ucis pe Jake si a fost un soc imens pentru mine sa vad ca a scapat din Azkaban! A trebuit ca eu si Ema sa ne luptam cu el,dupa care a venit si Luna in Padure. Chiar nu imi doream sa il revad,fiindca toate sentimentele stranii si amintirile neplacute si-au facut din nou loc in mintea mea,au patruns din nou in sufletul meu. Si acest lucru pentru mine a fost..."

Nu am mai incheiat propozita fiindca eram sigura - Cryss intelegea ce ii spuneam. Stia cam toata povestea cu acel Devorator...

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: ... When you need a place to hide - by Rosalie Vivienne Alden - 16 Nov 2010, 23:57

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Something to hide Valentino Gaunt 0 973 15 Nov 2011, 22:32
Last Post: Valentino Gaunt
  I need...a place...when I can be alone... (poate un baiat) Avril Arakawa 17 4,558 27 Dec 2007, 19:11
Last Post: Adrian Richard