Ceea ce ne face unici ...
16 Nov 2010, 23:58
Intr-o noapte mi-am dat seama ce as putea sa scriu la Cafenea, ceva ce nu a mai fost in alte topicuri ( sper :-s ) ...
Iata :

~ 1 ~ Persoana, sportul sau lucrurile care ne fac sa ne simtim noi insine, ne linistesc si ne arata ca lumea are si parti bune.
~ 2 ~ De ce ? Ce simti cand vorbesti cu persoana respectiva, ce-ti spun gesturile ei, ce vezi cand o privesti ?
Ce gand te strabate cand practici acel sport, cand imbratisezi acel lucru mult iubit ?

Va dau eu prima raspunsul :

~ 1 ~ Baletul .
~ 2 ~ Cand dansez ma simt ca o pasare care in sfarsit si-a recapatat aripile si care acum poate sa zboare departe, mai departe decat ar fi crezut.
Simt ca acel nod din gat pe care incerc sa-l inghid cand trebuie sa vorbesc in public, aici dispare, fiind inlocuit de o senzatie de siguranta absoluta, parca universul incepe sa-mi gaseasca incet incet rolul in toata viata asta teatrala. Lumea isi pierde adevarata semnificatie, iar in aer plutesc sentimentele ce invadeaza din mine, lasandu-ma fara suflu la sfarsitul fiecarei melodii, insa nu-mi pare rau, caci stiu ca cine ma priveste imi vede sufletul ce trece pe Portile Trupului pentru cateva secunde, ajungand sa arate ce ma face EU !

OOC : Sper sa va placa, sincer
Adica ceea ce am scris a fost din inima ...

Now, it's my turn

[Image: 10glirl.gif][Image: 15z4mya.gif]
... to torture you.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Ceea ce ne face unici ... - by Scarlett Soul - 16 Nov 2010, 23:58
Re: Ceea ce ne face unici ... - by Layla Wong - 20 Nov 2010, 17:09

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Cum e lumea, ce mai face. Sophie Carter 75 18,786 29 Sep 2024, 10:49
Last Post: Julia Lilith Potter