Ceea ce ne face unici ...
|
16 Nov 2010, 23:58
|||
|
|||
Intr-o noapte mi-am dat seama ce as putea sa scriu la Cafenea, ceva ce nu a mai fost in alte topicuri ( sper :-s ) ...
Iata : ~ 1 ~ Persoana, sportul sau lucrurile care ne fac sa ne simtim noi insine, ne linistesc si ne arata ca lumea are si parti bune. ~ 2 ~ De ce ? Ce simti cand vorbesti cu persoana respectiva, ce-ti spun gesturile ei, ce vezi cand o privesti ? Ce gand te strabate cand practici acel sport, cand imbratisezi acel lucru mult iubit ? Va dau eu prima raspunsul : ~ 1 ~ Baletul . ~ 2 ~ Cand dansez ma simt ca o pasare care in sfarsit si-a recapatat aripile si care acum poate sa zboare departe, mai departe decat ar fi crezut. Simt ca acel nod din gat pe care incerc sa-l inghid cand trebuie sa vorbesc in public, aici dispare, fiind inlocuit de o senzatie de siguranta absoluta, parca universul incepe sa-mi gaseasca incet incet rolul in toata viata asta teatrala. Lumea isi pierde adevarata semnificatie, iar in aer plutesc sentimentele ce invadeaza din mine, lasandu-ma fara suflu la sfarsitul fiecarei melodii, insa nu-mi pare rau, caci stiu ca cine ma priveste imi vede sufletul ce trece pe Portile Trupului pentru cateva secunde, ajungand sa arate ce ma face EU ! OOC : Sper sa va placa, sincer Adica ceea ce am scris a fost din inima ... Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Cum e lumea, ce mai face. | Sophie Carter | 75 | 18,786 |
29 Sep 2024, 10:49 Last Post: Julia Lilith Potter |