Ceea ce ne face unici ...
|
17 Nov 2010, 00:28
|||
|
|||
Crys,imi place foarte mult ce ai scris!
![]() 1. ~Dansul 2.~Cand dansez pur si simplu ma simt alta persoana,parca evadez din aceasta lume,parca ajung intr-o lume de basm. Uneori ma pot concentra atat de bine la un dans,incat nu mai vad si nu mai aud nimic din jurul meu. De fapt asta semnifica dansul pentru mine~O stare de libertate,dar una speciala pe care nu o poti confunda cu altceva. Este ceva de nedescris. Eu am fost destul de mult timp la dansuri si daca in acest moment as afla ca se intoarce profesotul nostru de dansuri m-as duce fara sa stau pe ganduri inapoi sa imi amintesc sa plutesc pe valurile unui dans minunat la valsul,sa dansez tango-ul care de asemenea este unul dintre preferatele mele. Imi mai place rumba,paso doble,cha-cha si multe altele care in timp le-am invatat. Tot cate o picatura se aduna la cunostinele fiecarul dans pana au devenit pahare intregi de pasi. De asemenea,cred ca as putea sa fac si o coregrafie la vreu-un dans de societate daca m-as concentra. Eu pun suflet in aceste dansuri,nu doar dansez cu picioarele si mainile,cu si cu sufletul. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Cum e lumea, ce mai face. | Sophie Carter | 75 | 18,788 |
29 Sep 2024, 10:49 Last Post: Julia Lilith Potter |