Thread Closed 
... When you need a place to hide
17 Nov 2010, 00:54
Am zambit la spusele lui Cryss. Isi dadea seama cam ce simteam eu acum doar privindu-ma . Mi-am dar seama ca momentele din Camera Armurilor s-au intors. Cryss incerca sa imi zica in felul ei ca ma sprijina,ca este una dintre cele mai bune prietene,si cel mai important,este aici.

Uitandu-ma in ochii ei stiam ca isi reproseaza oarecum momentele in care nu s-a aflat langa mine sa ma ajute,ca atunci cand m-am luptat cu Porrin. Am spus doar atat:
"Nu iti fa griji. Faptul ca stiu ca ma sprijini este probabil cel mai important lucru. Nu conteaza ce a trecut,conteaza ca acum esti aici dispusa sa povestim."

Astazi nu stiam de ce ,cu ce scop venisem aici,dar acum probabil ca ar trebui sa stiu. Povesteam cu o buna prietena,de mult nu ne-am mai spus ce am mai facut,ce aveam pe suflet. Dorul de Jake nu a disparut si sentimentul acesta s-a intensificat in momentele in care ma luptam cu acel Devorator,iar Cryss stia ca eu acum ma gandeam la acest lucru,sau daca nu,cu siguranta macar banuia.

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: ... When you need a place to hide - by Rosalie Vivienne Alden - 17 Nov 2010, 00:54

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Something to hide Valentino Gaunt 0 974 15 Nov 2011, 22:32
Last Post: Valentino Gaunt
  I need...a place...when I can be alone... (poate un baiat) Avril Arakawa 17 4,598 27 Dec 2007, 19:11
Last Post: Adrian Richard