... When you need a place to hide
|
17 Nov 2010, 17:11
|||
|
|||
Mda,Cryss avea perfecta dreptate. Imi era dor de el ,in asa fel incat nu puteam descrie in cuvinte,nu stiu,imi era atat de greu sa ii spun ceea ce simt ,dar sunt sigura ca ea ma intelegea perfect.
Am inchis ochii si mi-am lasat mintea sa imi zboare printre intregul lant al amintirilor mele minunate alaturi de Jake intamplate cu nu mult timp in urma. Am revazut niste momente pe care nu le-as da pentru nimic in lumea asta. Absolut nimic! "Cryss,stii,noi ne-am facut niste planuri exact cu cateva zile inainte sa fie ucis el si...Asla! Inca nu ti-am povestit despre ele...Nu am avut cand,era vacanta si apoi cand a inceput scoala a murit si am fost devastata!" Am oftat,iar Cryss mi-a pus o mana pe umar in semn de incurajare sa continui... "In curand implinesc majoratul,17 ani. Anul trecut cand a ..murit( inca imi e greu sa rostesc acest cuvant care imi sfredeleste inima) ne-am propus ca dupa ce vom implini amandoi majoratul + inca un an...Sa ne casatorim!" Am lasat o lacrima sa cada in voia sortii pe obrazul meu... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Something to hide | Valentino Gaunt | 0 | 974 |
15 Nov 2011, 22:32 Last Post: Valentino Gaunt |
|
I need...a place...when I can be alone... (poate un baiat) | Avril Arakawa | 17 | 4,577 |
27 Dec 2007, 19:11 Last Post: Adrian Richard |