... When you need a place to hide
|
17 Nov 2010, 20:44
|||
|
|||
Priveam uimita si devastata tot odata de spusele lui Rose, dar ei parea sa nu-i pese de cei din jur, dor de ea si Jake ( si Asla), lucru care mi se parea absolut normal, chiar frumos.
Ma simteam ca in romanele de dragoste in care tinerii doreau sa se casatoreasca cat de curand posibil, pentru a imparti o casnicie cat mai lunga. "Romanitic si trist ... Stii Rose, viata ne ia mereu prin suprindere, nu-ti mai fa niciodata planuri atat de precise, doar lasa-te condusa de instincte, de lucruri ce apar pe moment, iar atunci vei fi sigura de reusita.", i-am spus eu, de data asta incet, mangaind-o pe spate, in semn de prietenie. "Stiu Cryss, insa unele lucruri trebuie planificate fiindca altfel nu se poate ...", imi spuse ea, contrazicandu-ma usor, eu sintindu-ma putin invinsa. "Nu pot spune ca nu ai dreptate, nu pot spune ca nu era iubitul tau, dar pot spune ca inseamna ca trebuie sa astepti pe altcineva, adevaratul tau suflet pereche." Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Something to hide | Valentino Gaunt | 0 | 974 |
15 Nov 2011, 22:32 Last Post: Valentino Gaunt |
|
I need...a place...when I can be alone... (poate un baiat) | Avril Arakawa | 17 | 4,574 |
27 Dec 2007, 19:11 Last Post: Adrian Richard |