cautari peste cautari.
|
17 Nov 2010, 21:33
|||
|
|||
-Jessica! am strigat uitandu-ma in stanga si in dreapta. Unde e Jessica?
Crystal se uita si ea speriata in jur dar Jess nu era de gasit. -Nu..nu stiu sopti ea. -Haide..hai so cautam.Sunt sigura ca nu e prea departe.Sau daca... am spus dar Crystal mi-a taiat-o. -Nuu!! Jessica probabil s-a pierdut.Si oricum stia cateva vraji folositoare care o pot proteja ma asigura ea si am inceput so cred.O cunosteam bine pe Jessica,stia sa se apere. -Corect am soptit eu si am zambit. -Sa mergem spuse Crystal zambind. Am inceput sa mergem cu baghetele aprinse,foarte atente la orice zgomot.Dintr-o data am vazut o umbra in lumina baghetei. -Repede stinge bagheta.Nox am spus si am tras-o pe Crystal dupa un mic zid. Un om imbracat intr-o uniforma cu dungi zdrenturoasa fugea si se uita speriat peste tot.Trecu de noi apoi doi dementori au luat-o in directia unde o luase si el.Dupa ce au trecut am iesit de dupa zid. -Un prizonier care incearca sa scape... sopti Crystal. -Ceva nu e in regula si cred ca asta nu e singuru care vrea sa scape am spus intorcand-o pe Crystal in directia opusa unde alt prizonier isi incerca norocul. Speram doar ca Jessica sa nu fi dat peste vreunu sau mai rau peste Dementori... Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|