In vizita la spiridusi
|
17 Nov 2010, 23:50
|||
|
|||
''E moarta?'',am raspuns amuzata, pufnind in ras.
Fetele m-au privit socate, intrebandu-se cum puteam sa intreb asa ceva, cu atata amuzament si nepasare pe fata.Nu er aposibil.Acest gand pur si simplu creierul meu nu-l accepta.Adica, hai sa fim serios, Victoria? Moarta ? Nimeni nu ar fi putut s-o omoare.Era cea mai cruda persoana.Cel care ar fii omorat-o trebuie sa fie Voldermort.Al om mai crud decat ea nu-mi inchipuiam. ''Glumiti nu ?'',am continuat zambind. ''Nu, Ashlyn ...'',spuse Bell, privind podeaua. ''Cum nu ?'',am spus, incepand sa devin tot mai serioasa. Lucririle acum incepeau sa capete sens. ''Deci, deci d-asta n-am vazut-o , atata, atata timp, nu ? Si, si .. Cum ?Ce?'',am spus, izbucnit, speriata. Nu mai puteam sa ma controlez.Ceva nu fuctiona bine in creierul meu. Am varsat ceaiul fierbinte pe picior, insa n--am simtit nimic. Bell sarii sa ma calmeze, mangaindu-ma pe obraz. ''Tuturor ne pare rau, chiar daca a fost o persoana groaznica.'',ofta Bell. ''Voi glumiti cu mine?'',am spus, incercand sa-mi revin.''E imposibil.'' ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Pranzul alaturi de spiridusi | Rose Dawson | 4 | 1,751 |
28 Jan 2011, 22:35 Last Post: Rose Dawson |
|
spiridusi de casa in tura de noapte... | ioanamalfoy | 13 | 3,181 |
05 Jun 2010, 16:24 Last Post: ioanamalfoy |
|
O vizita in bucatarie | Lyra Dust | 14 | 3,001 |