|
Lectia VII
|
|
18 Nov 2010, 20:14
|||
|
|||
|
"Imi place punctul tau de vedere,Samuel. 5 puncte Ochilor-de-Soim.
Acum ca raspuns la intrebarea ta: Daca ai visat acest lucru cel mai probabil semnifica faptul ca vei primi cat de curand o veste buna sau ca ai niste prieteni foarte credinciosi care iti vor fi aproape si in momentele rele." Am tras aer in piept apoi am rostit: "Avand in vedere ca am auzit cateva pareri as vrea sa predau prima parte a lectiei!" Partea I- Informatii generale
Acum mai bine de 100 de ani,Sigmund Freud spunea ca visul este cheia cu care patrundem in inconstient. De asemnea acesta a scris o carte numita simplu : "Interpretarea viselor".Definitia stiintifica a visului: Succesiune de fenomene psihice (imagini, reprezentãri, idei) care se manifestã involuntar în timpul somnului (pãstrându-se uneori ºi dupã trezire). Viziuni asupra visului: 1.Visul nu are o insemnatate aparte~ 2.Ia in considerare o serie de procese care se petrec in timpul somnului~ 3.Visul este important si este considerat o activitate psihica cooerenta. Cuvantul vis provine din latinescul "Visum". Acum as fi foarte multumita daca mi-ati pune cateva intrebari despre ceea ce tocmai ati notat. ![]() |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

![[Image: giphy.gif]](https://media3.giphy.com/media/Cn1dqRNSIJ5n2/giphy.gif)