H.
|
18 Nov 2010, 23:52
|||
|
|||
[img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3804-h">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3804-h">conectat pentru a vedea acest link]</span>
Draga..pff. Well, e adevarat ca n-am prea mai scris in ultima vreme in jurnal..what should I say now? Ah, azi am avut un mini-test la bio..si maine tot prega la bio..can't wait for it. Deasemenea, ma bucur ca azi au venit la scoala sfertul de clasa care a lipsit ieri..M-am cam simtit singura cu doar vreo 2 baieti printre gloata aia de curci/gaini entuziasmate si numai stiu eu ce specimene. Bullshit. M-am cam saturat de fetitele alea care sincer, ma cam deprima cu veselia si rasul lor fals. Anyway, tot nu-mi pierd eu umorul sadic si sarcasmul cel de toate zilele. =]] Oricum, azi am ras cat pentru o saptamana. Prin scoala circula fenomenul ciobanilor anencefali. Nici bine nu te plimbi putin pe hol, ca si auzi din salele de clasa: "-Nu STIU! Nu stiu de-astea!" xD Ca sa numai spun de colegul meu care il imita pe individul ala perfect..foarte tare, frate! Mda..si presupun ca inchei aici pentru ca nu am chef sa ma lungesc. Gotta go, aloha! ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
H. - by Helena Daphne Rose - 27 Oct 2010, 21:38
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 28 Oct 2010, 18:17
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 29 Oct 2010, 21:30
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 03 Nov 2010, 15:59
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 06 Nov 2010, 00:16
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 18 Nov 2010, 23:04
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 18 Nov 2010, 23:52
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 25 Nov 2010, 00:42