cautari peste cautari.
|
19 Nov 2010, 00:18
|||
|
|||
Jessica apasa pe clanta si se impingea in usa,incercand so deschida.
-E incuiataa... ofta ea -Stim am spus eu si Crystal deodata si in ciuda situatiei am inceput sa radem. Apoi mi-am amintit o vraja care descuia orice usa inchisa.Mi-am scos bagheta si am indreptat-o spre clanta. -Alohomora! am spus clar si s-a auzit un mic zgomot.Crystal a apasat pe clanta si usa s-a deschis cu un scartait. -Trebuie unsa sopti Jessica cand am iesit. -Haideti sa plecam de aici spuse Crystal. Incepusem sa mergem.Eu tot aveam speranta ca ii voi gasi aici pe cei doi Devoratorii dar incepeam sa mi-o pierd. De cateva minute bune tot mergeam si aveam senzatia ca ne invartim in cerc.Dupa cateva minute Jessica sparse gheata vorbind : -Cred ca ne invartim in cerc... -La asta ma gandeam si eu am spus oftand,cu siguranta ne-am pierdut. Dintr-o data se auzi o voce scartaita soptind din intuneric. -Hei voi..veniti incoa spuse si din lumina iesi un prizonier.... Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|