Lectia VII
|
19 Nov 2010, 13:41
|||
|
|||
In primul rand sa ii raspund Jadei:
"Foarte buna intrebarea. Dar si raspunsul poate fi considerat foarte simplu: probabil ca visul nu a fost atat de semnificativ sau de intens. Sau poate pur si simplu din cauza oboselii,uiti,de fapt a doua zi nu iti mai amintesti ceea ce ai visat.5 puncte pentru intrebarea ta. Acum lui Eveline: 5 puncte pentru intrebarea ta. Inteleg ceea ce vrei sa spui!,i-am zis fetei. Pai probabil ca acel vis in care ai aparut prima data te-a 'transportat' in celalalt.Si cand zic 'transportat' ma refer la faptul ca ceva din interiorul tau nu a acceptat acel prim vis. Probabil ca urmeaza o anumita schimbare in viata ta. Am observat ca o interesa foarte mult subiectul pe Ema. Am chicotit usor si am rostit: "si tu ai 5 puncte din partea mea. La prima intrebare: Da,se poate sa aiba anumite semnificatii,dar totul depinde de 'banuiala' . Adica daca tu consideri ca un anumit vis poate deveni realitate ,daca e de bine te bucri si daca e de rau te feresti mai mult. Dar uneori poate fi daunator,cand nici macar tu nu sti de ce anume te feresti. Iar la a doua intrebare: Aceste vise care anunta evenimente importante inainte de a se intampla. Parerea mea personala . Uneori pot deveni realitate,dar sa stiti si voi ca nu mereu. Nu oricine are darul de a visa asa ceva. Fiindca aceste vise in sine sunt niste "Previziuni". ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|