! Lectia III !
|
19 Nov 2010, 14:01
|||
|
|||
''Iti multumesc , Jade, pentru timpul acordat'',am spus, priivndul chipul infricosat al astropufei.
Cred ca izbucnisem prea tare, si i-am mai speriat pe elevi, pentru ca toti ma priveau uimiti, nestiind ce se intampla cu mine. Mai avea din cand in cand iesiri de genul. Mi-am adunat cartiile de pe amsa, realizand ca le-am furat pauza, si ca am stat mai mult decat trebuia. Mi-am cerut scuze, si le-am zambit ultima data, nu inainte sa le las o tema pe tabla. Mi-am scos bagheta, si printr-o simpla invartire, pe tabla au aparut : Faceti o compunere de 5-6 randuri in care sa povestiti cu dialog, descriere si orice alt mod de expunere cum ar fii prima dumneavoastra zii in postura de Minstru al Magiei.
*Trebuie sa relatati intamplari care ar putea sa aiba loc, sentimentele voastre, si sa va puneti in contact cu alte personaje impotante. *Cel care face cea mai interesanta compunere primeste 50 de puncte pentru Casa. *Compunerile mi le prezentati ora viitoare. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lectia III - Masina Incuiata vs. Matura Vrajitoreaca | Robert Eric Smith | 7 | 1,846 |
23 Oct 2011, 12:18 Last Post: Isolde du Maurier |
|
Lectia II - Mijloacele de comunicare ale Incuiatilor | Robert Eric Smith | 50 | 9,825 |
13 Sep 2011, 14:43 Last Post: Robert Eric Smith |
|
Lectia I - Acceptarea Incuiatilor si Sange-Malilor | Robert Eric Smith | 38 | 5,767 |
18 Jul 2011, 13:08 Last Post: Robert Eric Smith |
|
Lectia IV | Ashlyn Meester | 17 | 3,727 |
29 Jun 2011, 11:00 Last Post: Katya Sokorov |
|
Lectia II. | Ashlyn Meester | 35 | 6,187 |
09 Oct 2010, 15:07 Last Post: Ashlyn Meester |
|
~Lectia I | Ashlyn Meester | 30 | 5,571 |
27 Sep 2010, 18:21 Last Post: Ashlyn Meester |