^o noapte pe alee^
|
19 Nov 2010, 21:34
|||
|
|||
-Plimbare am spus simplu zambind trist la auzul cuvantului mort...Si sa sti ca nu ma plictisesti...chiar ma intrebam de ce nu ai venit la petrecere...
M-am asezat pe bordura rece punandu-mi geanta langa mine si facandu-i semn lui Jade sa se aseze.Ea a zambit si s-a asezat punandu-si genunghi la piept si privind la un punct invizibil.Rochia alba venea foarte dragut pe ea,chiar ii statea bine. -Draguta rochia am spus zambind. -Zonko spuse zambind si uitandu-se la rochia sa apoi iarasi la punctul invizibil. Stiam ca probabil se gandea la strabunica sa moarta.Am hotarat sa incerc sa destind atmosfera.. -Stiu cum e ca cineva drag sa fi murit.... -Sti? intreba ea uitandu-se la mine curioasa -Mda..sora mea a murit acum 2 ani am spus zambind trist iar ea mi-a zambit in semn de incurajare. M-am uitat la cer cautand stelele dar cerul era plin de nori,normal. -Dar m-am resemnat,toti ne ducem odata am spus zambind.Tu esti bine?Vrei sa vorbesti despre asta?... am intrebat zambind in semn de incurajare. Vantul incepu sa adie usor.Pe Alee nu era nici un pic de lumina asa ca am cotrobait dupa bagheta.Cand am gasit-o am soptit " Lumos " si varful sau s-a aprins usor.Acum o vedeam mai bine pe Jade care trase aer in piept si se pregatea sa vorbeasca... Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Mister in noapte | Odette B. Malfoy | 2 | 1,351 |
26 Mar 2011, 21:36 Last Post: Odette B. Malfoy |
|
O intalnire pe alee | Luna Slytherin | 20 | 3,232 |
27 Dec 2010, 13:38 Last Post: Jessica F. Jersey |
|