^o noapte pe alee^
|
19 Nov 2010, 21:53
|||
|
|||
-Pai Phoenix,Arizona am spus gandindu-ma la orasul de care imi era asa dor.Este foarte cald acolo si mie una imi place mult acolo...desi imi lipseste ploaia am spus razand iar Jade a ras si ea.
M-am uitat la puma s-a care isi plimba coada si m-am gandit pe unde umbla Sasha. M-am ridicat in picioare si am fluierat usor si mi-am intins mana in aer.Am stat asa cateva secunde pana cand am vazut in aer un punct alb care se apropia.S-a asezat usor pe mana mea si si-a intins aripile mari albe cu putine pete gri apoi ma ciupit usor de mana cand am dat so mangai.M-am asezat inapoi pe piatra rece iar ea a zburat pe un stalp mai vechi care nu lumina si si-a mai intins odata aripile. M-am uitat iarasi la Jade care se uita la Sasha si am hotarat ca era timpul sa aflu mai multe despre ea. -Deci tu de unde esti? am intrebat uitandu-ma iarasi la Grace care isi pusese capul pe labe si se uita cu ochi mici la noi. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Mister in noapte | Odette B. Malfoy | 2 | 1,350 |
26 Mar 2011, 21:36 Last Post: Odette B. Malfoy |
|
O intalnire pe alee | Luna Slytherin | 20 | 3,221 |
27 Dec 2010, 13:38 Last Post: Jessica F. Jersey |
|