O plimbare subacvatica
|
05 Oct 2007, 23:10
|||
|
|||
OOC:ada ne batem pe ron?:-W:-W
![]() BIC ![]() "Bine,vin si eu..." "Atunci hai odata!Daca o fi vreuna animal marin ranit pe aici?"zisera Ginny W si Julia. Inaintara prin apa tulbure,cand la un moment dat,Hermione se uita ingrozita in jos,prin bula de aer. "Umm..fetelor..nu mai am aer....." Parul ei se facu alb,ca si fata ei.Isi pierdu echilibrul pentru o clipa si dandu-si ochii peste cap,lesina.Fetele se agitara,si se uitara si ele pe fundul lacului...acolo zacea un monstru hidos,mai mult mort decat viu.Dar ce o ingrozise pe Hermione asa de tare? Brusc bula disparuse,cum vraja era sustinuta de Hermione.Fetele se grabira sa iasa la suprafata,cu teama ca monstrul le va vedea.Ginny Potter si Ginny Weasley o ajutara pe Hermione si Julia o lua de mana pe Kennya si iesira toate la suprafata apei. Acolo se aflau chiar ada impreuna cu ron.. "Unde ati fost fetelor?Eram ingrijorata..Ce s-a intamplat cu Hermione?" "A vazut monstrul si a lesinat...nu stiu ce s-a intamplat cu ea"zise Kennya. Ron se apropie de Hermione si ii atinse mana. "E rece ca gheata!Ma duc sa o chem pe Madam Pomfrey!" Dar parul lui Hermione se facu roz si se ridica brusc.Tusi si scuipa apa pe care o inghitise. "Hermione!Ne speriasei!Ce s-a intamplat?"intreba Julia. "Sunt bine...pur si simplu am lesinat..cred ca a fost de la apa rece.Si monstrul ala chiar m-a dat peste cap.Nu mi s-a mai intamplat asa ceva pana acum.O sa fiu bine,vedeti? ![]() Parul ei trecu de la o culoare la alta cu repeziciune. "Ok,vedem!Dar data viitoare lasa pe altcineva sa faca vraja Aerus..acum suntem toate ude!"zise Kennya."Cercetasii astia.."adauga si pleca repede. In schimb Ron ii daduse drumul la amna adei si o privea cu interes pe fata cu parul in toate culoarile... ![]() Hermione Anne Granger Born:5 august 1992 Dead:29 august 2008 |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O plimbare la lac. | Atsu Ari Ooku Tokugawa | 0 | 1,254 |
10 Sep 2011, 14:46 Last Post: Atsu Ari Ooku Tokugawa |
|
Plimbare | Liam Blackwell | 7 | 1,908 |
08 Aug 2011, 16:38 Last Post: Ellena R. Howard |
|
Plimbare... | Jade A. Crawford | 1 | 1,201 |