Sleepless
|
20 Nov 2010, 13:43
|||
|
|||
'' - Sunt bine'',am spus, usor confuza, privind spre acel necunoscut..
Oare de unde ma cunostea ? Si oare, de ce se oferise se ma ajute? Era un viperin ? Putin probabil. L-as fii cunoscut. O sclipire de moment, apoi mi-am adus aminte chipul lui, privindu-l mai intens. Daca nu ma inselam, probabil il chema Slin. Asa auzisem. '' - Si tu esti ?'',am intrebat, curioasa sa aflu. '' - Probabil ca ma cunosti dupa numele de Slin'', raspunse aceasta mandru.'' Astropufi '' '' - Viperini'',am spus, oarecum respingandu-l. Acesta ma privii amuzat, apoi incepu sa ridica cartiile de pe jos, si sa le aseze la loc, pe raft. Am observat o carte pe care o tinea strans. I-am zambit , curioasa, apoi am apucat cartea, si-am tras-o spre mine.N-am apucat sa-i citesc titlul pentru ca in secunda urmatoare s-a repezit la mine si mi-a luat cartea din mana cu o ageritate incredibila. '' - Hei .'',se revolta el. '' - E importanta?'',am spus, revoltata. '' Da-mi sa vad. E proprietatea Bibliotecii'' Katerina Ann. Petrova ![]() ~ Ashlyn Meester ~ ![]() ![]() ![]() Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ... --Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite -- |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|