Your favourite lyrics:x
|
20 Nov 2010, 04:00
|||
|
|||
Iris - "Tãcerea ta"
Spui cã te-ai gândit.. Sã mã mut o vreme.. Ca sã n-ai dileme.. ªi-apoi sã-mi spui cã s-a sfârºit.. Poate bine faci.. Fãrã sã gândeºti.. Mi-arãþi cât mã iubeºti.. Mã dezlegi sã plec ºi taci.. Chiar dacã aº simþi cum plânge.. Inima în pieptul meu.. Chiar dacã lacrimi îmi vor curge.. ªi mi-ar fi la fel de greu.. Odatã tot te voi uita.. De azi îmi vãd de viaþa mea.. Sã nu crezi acum c-am sã te cert.. Dar nu cumva sã crezi c-am sã regret.. Dragostea ta.. Am s-o iau din nou de la-nceput.. ªi-am sã uit ce tare m-a durut.. Când ne vom întalni.. ªi ne vom privi.. Te voi saluta, Poate îþi voi mulþumi.. Vãd în urma mea.. Tot ce s-a-ntamplat cu tine.. Am sã las, ar fi mai bine.. Locul pentru-altcineva.. Chiar dacã aº simþi cum plânge.. Inima în pieptul meu.. Chiar dacã lacrimi îmi vor curge.. ªi mi-ar fi la fel de greu.. Odatã tot te voi uita.. De azi îmi vãd de viaþa mea.. Sã nu crezi acum c-am sã te cert.. Dar nu cumva sa crezi c-am sã regret.. Dragostea ta.. Am s-o iau din nou de la-nceput.. Cât de tare m-a durut.. Tãcerea ta.. Sã nu crezi acum c-am sã te cert.. Dar nu cumva sã crezi c-am sã regret.. Dragostea ta.. Am s-o iau din nou de la-nceput.. ªi-am sã uit ce tare m-a durut.. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Top 10 favourite stars | Ivy Thibault | 7 | 2,601 |
19 Jun 2012, 18:31 Last Post: Kurt F. Malfoy |
|
your favourite lyrics :x | Hayley M. Alden | 3 | 1,559 |
18 Oct 2010, 09:00 Last Post: Bella Emily Rose |