cautari peste cautari.
|
20 Nov 2010, 12:39
|||
|
|||
-Las-o in pace! am strigat cand prizonierul vroia sa ii faca ceva Jessicai.
Se uita la mine cu nici un fel de sclipire in ochi,mai degraba cu plictiseala. -Cu ce crezi ca te ajuta daca iti dam haine!?Crezi ca o sa poti iesi de aici!? spuse Crystal razand sarcastic. -O ma vor ajuta va asigur spuse el strangand-o si mai tare pe Jessica. Vedeam cum mana libera a Jessicai se duce usor spre bagheta si stiam ce urma.M-am lasat in spatele lui Crystal si i-am soptit: -Pregateste-ti bagheta... am spus iar ea a dus usor mana la bagheta in acelasi timp cu mine. -Hei tu ce faci cu aia!? striga prizonierul -Imperio am soptit iar el i-a dat drumul lui Jessica si a inceput sa priveasca un punct invizibil. Jessica imediat a venit de partea noastra gafaind si tinandu-se cu mana de gat. -Daca nu o faceai tu sau Crystal o faceam eu spuse ea tusind. -Ce facem cu el? am intrebat-o pe Crystal Crystal isi indrepta si ea bagheta spre prizonier si sopti "Imperio" iar prizonierul a inceput sa plece in directie opusa. -Ce i-ai spus sa faca? a intrebat Jessica -Sa se ascunda sopti Crystal. Sa mergem continua ea si am inceput sa inaintam incercand sa numai dam peste alti nebuni... Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|