O plimbare in clar de luna
|
06 Oct 2007, 11:49
|||
|
|||
Stiau ca era imposibil sa se lupte cu acel ceva.Lumina era din ce in ce mai arazatoare.Iar ceva sinistru se lasase in aer.
"Ce poate fii?"intreba GinnyW "Poate este Lordul Intunecat!"zise kennya cu ochii scipindu-i si o urma de speranta in glas. "Ceeeeeeee???Ai luat-o razna?" "Eu cred ca da.Mai bine am fugi!SI REPEDE!" "Se apropie din ce in ce mai mult.De ce naiba stam aici?GinnyP zise inpacientata. "Dar totusi as vrea sa vad cine este...Adica daca chiar este el..As vrea sa..." "HAI KENNYA!"srigara cele doua. Fugira cat de repede puteau.dar totusi crengile dese si intunericul le statea in cale.Fara baghete fara nimic ele se oprira.Kennya respira greu.Atunci spuse: "Bravo.Acum stie cineva pe unde suntem?" "Se pare ca ne-am adancit mai mult decat trebuia." "Ah,stiam eu ca nu trebuia sa fugim.Nu stiu cat de curand o sa fim gasite." Un lup se auzi foarte aproape de fete. "De ce naiba nu taci?" "Mai bine am merge.Daca stam pe loc o sa fim prada animalelor salbatice." "Nu cred ca este o idee buna.O sa ne adancim si mai mult daca mergem inainte." "Si atunci chiar ca nu o sa mai iesim de aici." "Mai este o singura cale atunci." "Care?"intrebara Ginny W si P in acelasi timp. "Sa ne intoarcem de unde am venit."Ochii ii sclipira din nou "Esti nebuna.Cine stie ce era chestia aia.Poate mai este acolo." "Sau poate nu." Se uitau una la alta.Nimeni nu mai zicea nimic.Cineva trebuia sa ia o decizie. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O plimbare interzisa | Liam Blackwell | 4 | 1,330 |
22 Jul 2011, 12:02 Last Post: Liam Blackwell |
|
O plimbare in padure | Anaella L. Hathway | 8 | 1,766 |
01 Apr 2011, 21:16 Last Post: Anaella L. Hathway |
|