Sleepless
|
20 Nov 2010, 16:54
|||
|
|||
'' - Nu voi face nimic'',am spus, ridicand din umeri.
Astropuful ma privii cu o spranceana ridicata, parand nedumerit.Am zambit ,amuzata, din coltul gurii, facand gropite in obraji, apoi m-am intors cu spatele la astropuf, cotrobaind prin rafturi. Aceasta facu un pas inspre mine, apoi se oprii. '' - Lumos'',am soptit. Ignorandu-l, am inceput sa citesc titlurile cartiile de pe raftul care era la aceelasi nivel cu mine. Numai prostii, numai abureli scrise despre Era Harrypotteriana. L-am privit pe furis pe astropuf, care aduna cateva carti de pe jos. '' - Credeai ca te voi ataca?'',am spus, scoasa din sarite, intorcandu-ma repede spre el. Aceasta dadu sec din umeri, privindu-ma pret de cateva secunde, apoi isi muta privirea din nou. Simteam cum furia imi fierbea in vene, si curiozitatea de a afla despre acea carte pe care o ascundea ma omora.Am sarit pe el, mobilizandu-l pe jos. Stateam despura lui, pe podea,simtind cum respiratia greu si apasatoare a lui imi batea in fata, iar parul meu lung ii atarna peste fata. '' - Ce doresti, Katerina ?'',spuse el, la fel de calm. M-am apropiat de gatul lui, simtind cum pulsul si sangele ii fierbeau de nerabdare.Dar ma puteam abtine, nu trebuia sa il fac o victima pe aceast astropuf. Am inghitit in sec, apoi m-am ridicat de pe el, zambind dur. '' - Da-mi cartea.'' OOC: In caz ca nu stiai, Katerina este un vampir, si din aceasta cauza a facut asta. ; ![]() Katerina Ann. Petrova ![]() ~ Ashlyn Meester ~ ![]() ![]() ![]() Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ... --Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite -- |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|