Ceea ce ne face unici ...
20 Nov 2010, 17:09
~ 1 ~ Dansul si desenatul-imi plac astea cu "D" la inceput

~2~ De ce?

~ .Dansul pentru ca este singurul lucru care ma poate ajuta sa trec peste orice.Cand dansez simt o senzatie de liberate si simt ca pot sa fac orice si sa fiu oricine vreau eu.E ca atunci cand pasesti intr'o alta lume,poate o lume a viselor,unde totul este asa cum vrei tu.Unde zidurile sunt create de tine si numai tu poti sa le darami.Dansez mai multe dansuri si in mai multe feluri.De obicei cand simt o explozie de energie sau nervi incep sa dansez ceva energic,dar cand sunt trsita,melancolica dansez un dans mai lent,dar tot ce dansez sunt "dansuri fara reguli".
.Desenatul este pur si simplu gandul meu pus pe hartie.Desenul are legatura si cu fotografiatul.Pur si simlu imi imaginez ceva,i'au creionul in mana si umplu foaia alba cu ganduri,vise sau dorinte.Cel mai mult imi place ca atunci cand desenz ceva oentru mine inseamna ceva si altcineva intelege altceva.Asta imi place la nebunie sa vad cat de diferiti sunte.....si pana la urma asta e arta.Fiecare vede propria creatie a imaginatiei si fiecare intelege defapt ce vrea sa inteleaga.

No music = No life!

Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!

To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Ceea ce ne face unici ... - by Scarlett Soul - 16 Nov 2010, 23:58
Re: Ceea ce ne face unici ... - by Layla Wong - 20 Nov 2010, 17:09

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Cum e lumea, ce mai face. Sophie Carter 75 18,782 29 Sep 2024, 10:49
Last Post: Julia Lilith Potter