^o noapte pe alee^
|
20 Nov 2010, 17:54
|||
|
|||
M-am intors speriata in directia din care se auzise zgomotul dar nu vedeam pe nimeni.Am inaintat usor cu bagheta inainte sa vad ce provocase zgomotul.
-Iesi afara acum! am strigat si am stat cu bagheta atintita spre tufis.Nu iesise nimic... -PRobabil ca a fost o pisica...sau vantul spuse Jade dar eu nu eram asa linistita. -Da ... poate am soptit si m-am intors cu spatele la tufis si am inceput sa mergem din nou. Tocmai ne pregateam sa dam coltul cand am auzit voci.Am prins-o pe Jade de mana si am ramas pe loc ascultand vocile care se auzeau de dupa colt. -...acum sau vei regreta! striga o voce de barbat -Dar nu stiu nimic!Va rog... spuse o voce de femeie care plangea. -Vrei sa ai de-a face cu Sarutul Dementorilor!?Spune-ne acum! striga alta voce de barbat iar eu m-am uitat la Jade si am dat din cap cand am vazut ca isi ducea mana la bagheta. Mi-am scos si eu bagheta si l-am indreptat spre un barbat in timp ce Jade si-a indreptat-o spre celalalt barbat si am rostit amandoua : -Stupefy! Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Mister in noapte | Odette B. Malfoy | 2 | 1,351 |
26 Mar 2011, 21:36 Last Post: Odette B. Malfoy |
|
O intalnire pe alee | Luna Slytherin | 20 | 3,230 |
27 Dec 2010, 13:38 Last Post: Jessica F. Jersey |
|